Uskoro nam stiže i zvaničan kraj mnogima najomiljenijeg godišnjeg doba. Samim time na vrata kucaju i novi modni trendovi, a pravi ljubitelji fashion sveta već su itekako opskrbili ormar hit komadima za hladnije razdoblje.

Iako je već dobro poznato da nakon šarenog, upadljivog i jarkog leta stiže neutralnija jesen s hit bojama kao što su smeđa, bordo i mornarsko plava, nekada je dobro iskočiti iz klasike i poigrati se kombinacijama.

Već se neko vreme zna da jeans ponovo osvaja svet, te će se, izgleda, on kombinovati sa svim ostalim materijalima i modnim komadima. Kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene teksas komade, a bili u trendu s bojama koje smo primetili u svim kolekcijama za jesen i zimu, pronađite inspiraciju u nastavku.

Jarko crvena boja

Često izbegavana, ova dominantna boja pravi je hit modnih pista, a viđali smo je u obliku haljina, cipela, torbica, topova... Osim što je trenutno neverovatno popularna, ona značajno ističe neutralne farmerke, te tako kreira jednu od najmoćnijih kombinacija za ovu sezonu.

Srebrna boja

Metalik se vratio na velika vrata, te ove godine ne moramo da čekamo novogodišnje praznike da uživamo u blještavim, za neke čak i preteranim izdanjima. To potvrđuju brojni dizajneri koji su metalik tonove uključili u svoje kolekcije, pa ne čudi što je srebrna jedna od boja s našeg popisa. Najviše je zastupljena kada su torbice i cipele u pitanju, a upravo će one pomoći u tome da vaš jeans izgleda efektnije i posebnije.

Bledoružičasta boja

Iako su boja fuksije i pink i dalje izrazito popularne (hvala, Barbie), svetlije i neutralnije nijanse daju posebnu čar kombinaciji s jeansom. Uz zlatni nakit, svilenkasti top, belu običnu majicu ili kaputić s ružičastim dodacima, vaše će farmerice izgledati moderno i chic.

 Izvor: https://luxurysociety.hr/