Danas postoji veliki broj cura koje vole modu i eksperimentisanje stilovima, te znaju da ovladavaju trendovima na sebi svojstven način. Jedna od njih je Natasha Ndlovu (Bisous Natasha), Britanka koja vodi poreklo iz Zimbabwea, a svojim modnim znanjem oduševila je mnoge.

Manekenka, blogerka i Youtube zvezda je često devojka za kojom bismo se okrenuli, kada bismo tražili najbolja street style izdanja ili pojedinačno odevne komade.

Natasha poseduje veoma ekstravagantan garderober, ali i poseban stil koji inspiriše, o kome je govorila u intervjuu za modni portal Who What Wear.

Šta je bila tvoja prva velika kupovina?

Moja Chanel torba, a ona predstavlja poklon za rođendan koji sam kupila sebi. To je bio dobar izbor, jer je reč o klasičnom komadu za koji sam znala da ću ga koristiti duže vreme, i pomislila sam da ga u budućnosti čak mogu pokloniti svojoj deci. Ona je toliko moćna, da svaki outfit čini veoma šik. Mogu da nosim stvari iz high street brenda, i dodam Chanel torbicu: moj outfit će izgledati 10 puta skuplje!

Foto: Instagram / philltaylormade

Šta je tvoja outfit formula kada žuriš?

Zavisi od sezone. U leto, volim da nosim slip haljinu, uz koju uklapam par papuča ili štikla i naravno torbu. Tokom zimskog perioda, moj outfit čine helanke, lep par crnih čizama i fantastična jakna. U svom garderoberu posedujem različite modele jaknica, na koje obraćam posebnu pažnju.  

Da li imaš neku posebnu tehniku kupovine, i da li je obavljaš u društvu?

Definitivno kupujem sama dok na ušima, 24/7 imam svoje slušalice. Što se tiče tehnike, ne postoji ništa specijalno sem što obilazim radnju sa leva na desno. Uvek znam šta želim i zato ne isprobavam previše stvari. 

Šta je poslednja stvar koju si kupila? 

Najskoriju stvar koju sam kupila su plastične čizme preko kolena, one koje je nosila Kim Kardashian West. Koristiću ih za nešto veoma kreativno. Nekoga će inspirisati da ih kupi za žurke iako nisu previše praktične!

Kojim trendom si trenutno najviše opsednuta?

Opsednuta sam trendom koji se odnosi na rukave: volani, zvono, off-the-shoulder... 

Da li postoji nešto što ne bi nikada nosila?

Ne postoji ništa za šta bih mogla da kažem da ne bih nosila. Uvek se oslanjam na eksperimentisanje. Ranije nisam bila ljubitelj dezena, ali sam pre nedelju dana (kada sam radila kao model u showroomu) zaista bila oduševljena svetom printova. 

Foto: Instagram / philltaylormade

Da li si ikada izašla iz kuće, i pokajala se zbog onog što si obukla?

Pokajem se jedino kada se ne obučem više, i to je razlog kada vremenski uslovi diktiraju način oblačenja. Kada radite po svom, i uvek vodite računa o udobnosti, retko kada vam se može dositi da se osećate loše u svojoj kombinaciji. 

Kako obično biraš outfit svakog jutra?

Pošto uvek žurim, sigurno ću izabrati patike. Naravno one treba da budu šik. Onda ću isprobati stvari i hodati u njima, kako bih se uverila da izgledam dovoljno dobro, ako naletim na nekoga. Morate da balansirate između stajliš i praktičnog izgleda. Na primer, uzeću ovu jaknu zato što ima džepove: volim da je telefon uvek pored mene, a ne u torbi. 

Foto: Instagram / natashandlovu

Da li imaš ikonu stila?

Nekoliko dama: Miroslava Duma- ona je sitna i mala, ali odlično nosi stvari. Mislim da ona dobija iskrojene komade. Takođe, off duty manekenke koje čine da crna odeća izgleda elegantno i šik, poput Magdalene Frackowiak. Skoro sam gledala feed Belle Hadid na Instagramu, i sviđaju mi se njeni jednostavni outfiti koje spaja zajedno, i zaista su mi super sestre Olsens- njihov miks muškobanjastih i ženstvenih komada. 

Šta je najvredniji komad koji poseduješ?

Moja Balmain jakna, možda? Obično najvredniji komadi su oni koje dobijam za rođendan! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/