Ludilo od garderobera: Zavirite u ormar Miroslave Dume ( i pazite da ne dobijete infarkt!)

U septembru nas čeka novo izdanje Fashion Weeka na kom ćemo sigurno videti jednu od najstilizovanijih žena na svetu, Miru Dumu. Poznata Ruskinja spada u top 14 najbolje obučenih žena koje pohode Veliku četvorku i uvek nas oduševi svojim besprekornim kombinacijama.

Mira koja je veliki fan dizajniranih komada neguje već godinama jedan damski, prefinjen look koji se zasniva na velikom broju tvid kostima ( Duma je veliki fan Chanela), suknji pun krug, top bluza, oversize odela... Zato možete da zamislite kako smo se osećali kada smo saznali da je ekipa magazina The Coveteur posetila njujorški dom ove stylish dame!  

(Garderober koji nas je najviše zanimao: Zavirite u ormar Olivije Palermo)

Ruska trendeseterka koja je radila kao urednik ruskog Harper’s Bazaara da bi se potom posvetila sada već popularnoj platformi Buro 24/7 je neverovatno sitna ali sofisticirana damica koja pored mode obožava rusku literaturu, odmore na Majorci i Chloe haljine koje nosi u paru sa čizmicama ili platformama ( omiljenom modelu cipela). 

(Ovakav cipelarnik još niste videli: Pogledajte impresivan cipelarnik Mariah Carey)

U njenom garderoberu The Coveteur je pronašo veliki broj komada s potpisom Tommyja Hilfigera, zatim nakit Dannijo i Marni ( fan statement ogrlica), vintage ranac Chanela i kožne tregere by Acne. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...