10 najvećih street style trendova do sada ( u 2016!)

foto: Instagram/styledumonde

Već je prošlo više od pola godine i čini nam se da ja sada idealno vreme da napravimo jedan veliki modni presek. Ovo su ultimativni komadi prve polovine 2016., pogledajte da li ste neke od njih propustili

Da krenemo redemo: čoker? Checked. Bomber jakna? Checked. Kilote? Checked. Bele patike? Checked. Blok štikle? Checked. 

Ok, šta smo propustili?

Kada smo prostudirali listu trendova koji su se praktično od kako je počela sezona jesen/zima 2016. direktno sa revija našli na uliciama, primetili smo da su zaživeli i neki komadi koji nam u prvi mah nisu pali na pamet. Ne samo da su zaživeli, već ih modni pijadestal sasvim sigurno očekuje naredne godine.

Novine u svetu mode ove godine možda nisu toliko nove, koliko iznenađujuće, s obzirom da su tu neki komadi koje smo do sada nosili samo u svoja četiri zida, poput sliper papuča i pidžame, trenutno vrlo poželjnih street style trendova.

Ako još uvek nemate hrabrosti za njih, onda makar izaberite aksesoar godine: čoker.

foto: Instagram/styledumonde

Iz sveta aksesoara dolazi nam još jedna obavezna stavka, pletena torba i to ne bilo kakva već ona koja neodoljivo podseća na korpicu, kakvu je svojevremeno prva nosilila čuvena Jane Birkin.

foto: Instagram/styledumonde

Trend kome se radujemo - gola ramena. Ima li nešto seksipilnije i ženstvenije na haljini i topu, a da je u isto vreme ipak i suptilno?

foto: Instagram/styledumonde

Još jedan trend koje smo ove godine dočekali sa ushićenjem, blok štikla! Na ceni je udobnost i praktičnost, drage naše. Konačno.

foto: Instagram/styledumonde

Iako je skinny jeansu odzvonilo (konačno), te boyfriend džins i zvonolike farmerke uzimaju prevlast, još jedna novina nam stiže iz denim sveta, farmerke sašivene od nekoliko različith tipova teksasa. Kažemo da, veliko da ovom inovativnom trendu.

foto: Instagram/styledumonde

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...