Tajne odevanja Nine Garcie: Urednica američkog Elle izdanja otkrila neke od svojih trikova za DOBAR STIL

foto: Profimedia

Ona je urednica američkog Elle izdanja ali i jedna od najuticajnijih dama mode koja ima i sjajan stil. Danas učimo od nje!

Sledeći put kada se obučete pa shvatite da vam je ta košulja pocepana po šavu, ili kada se vratite sa nekog događaja s ranama koje su vam napravile salonke, imajte na umu da niste jedini.

I najveće fashioniste na svetu imaju iste probleme kao i vi, ali su uspeli s godinama da ovladaju određenim trikovima koji su njihovu modnu reputaciju samo još više utvrdili.

Jedan od dama čiji stil važi za jedan od najboljih, bar u sferi elegantne, ženstvene mode je Nina Garcia.

Urednica američkog Elle izdanja i dama koja je već nekoliko sezona sudija u rijaliti šou Project Runway, do sada se susretala sa nekoliko uobičajnih ženskih problema koje je prevazišla uz pomoć sledećih trikova:

# "Ukoliko vam se desi mali incident na vašoj kožnoj torbi  u vidu rupe na kaišu ili vam pikne kopča, iskoristite neku manju tkaninu da povežete otkačene delove, na taj način ćete kamuflirati rupu tako da izgleda kao da ste nekom stajliš ešarpom stilizovali torbu."

foto: Imaxtree

# "Podvrnite rukave na košulji ili otkopčajte nekoliko dugmadi pri vrhu. Ovo je jednostavan način da izgledate moderno i šik!" 

foto: Imaxtree

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...