Tokom ove godine, ako smo u nešto sigurni, to je da apsolutno svi komentarišu stil idve trenutno najinteresantije poznate dame: Kate Middleton i Meghan Markle. 

Dok jedni podržavaju romantične i tradicionalne kombinacije vojvotkinje od Kembrdža, drugima je zanimljivo kako nova vojvotkinja od Saseksa kombinuje moderne komade na prefinjen i pomalo seksi način. 

Moramo da se složimo da su obe dame apsolutni pravi predstavnici kraljevske porodice, ali rešili smo da napravimo mali kviz i saznamo da li više pripadamo taboru Kate ili Meghan, te koji stil nam više leži. 

Duboke pantalone ili lepršava haljina?

Da li ćete za dnevne događaje radije iz svog ormana izvući lepršavu haljinu prijatnog materijala koja će vam prekiti i neki kilogram viška i omogućiti da se prijatno osećate tokom čitavog dana (poput Kate?), ili ćete ipak obući one pantalone s dubokim strukom i iskobinovati uz košulju koja će naglasiti vaše najbolje atribute i svojim savršenim modernim stajlingom poručiti svetu " I'm f...... fabulous!", poput Meghan?

Jeans jednostavnog kroja ili blago pocepan?

Krenuli ste na posao, predavanje, u šetnju sa dečkom ili ležerno piće sa drugaricom. Već ste odlučile da ćete nositi jenas, ali koji ćete radije izabrati: farmerice jednostavnog kroja bez bilo kakvih detalja ili ćete se okrenuti trendovima i bez razmišljanja izabrati blago pocepane ili sa resama? Prvi stil odabrala bi Kate, dok nešto moderniji bira Meghan.

Rukavi ili bez?

Verujemo da ste pristalica i jedne i druge varijante, ali čemu dajete malu prednost? Na primer, vojvotkinja od Kembridža za teniski meč na Vimbldonu pojavila se u divnoj žutoj haljini sa kratkim rukavima koja je u isti mah romantična, ali i ležerna i retko kada ćemo lepu Kate videti u garderobi koja skroz otkriva ruke. Za razliku od nje Meghan spaja eleganciju i seksepil pa će radije odabrati haljine koje otkrivaju njena lepo razvijene ruke i blago otkrivaju dekolte. 

Male torbice ili velike praktične?

Očigledno je da Kate obožava klač torbice i gotovo da je nikada nismo videli sa velikom torbom u kojoj staje nešto više od telefona i ruža (razumljivo jer su ogromne tobre zabranjene u kraljevskom protokolu oblačenja), ali Meghan radije bira elegantne tašne srednje veličine koje su pravo oličenje biznis izgleda. 

Messy ili sređena punđa?

Dok se divimo kako neobavezne punđe lepe Meghan izgledaju tako savršeno, kul i opušteno, ne možemo, a da se takođe ne oduševimo onim savršenim koje nosi Kate Middelton. I teško nam je da odlučimo koje su nam lepše i zanosnije. Možda vi imate favorita?

Strukiran kaput ili onaj klasični?

Nema sumnje da obe lepotice iz kraljevske porodice obožavaju kapute, ali se i tu razlikuju njihovi ukusi. Kate će uvek radije odabrati klasiku i igrati na sigurno, dok smo Meghan imali priliku da vidimo u najmodernijim modelima kaputa.

Izvor: cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/