Maksi haljina + suknja u režiji Victorije Beckham: Žena koja neutralne boje pretvara u sofisticirnost kojoj je teško odoleti

Foto: Profimedia

Kraljica monohromnog izgleda uspeva da u sam trend lansira boje koje retko ko voli, pokazujući kako i jedna svelotsmeđa boja s primesom senf nijanse može da izgleda šik, sofisticirano i vrlo otmeno.

Britanska dizajnerka posle malog predaha nakon gustog rasporeda koje su diktirale nedavno završene Nedelje mode, u velikom stilu nastavlja da obavlja svoje poslovne obaveze. Nakon što je obavila nekoliko sastanaka u Londonu, Vicky se na kratko vratila u Grad svetlosti.  

Kao i za vreme Fashion Weeka, Beckham je pariske ulica obeležila fenomenalnim stilom.

Dama koja poslovne kombinacije mahom "šeta" u nesvakidašnjim bojama, birajući nijanse koje nisu među omiljenim i smatraju se bledim i vrlo dosadnim, a posebno običnim, opet je pokazala koliko je to netačno! 

Naime, za jedan poslovan sastanak Victoria se opredelila za maksi haljinu svilenkaste teksture u svetloj camel nijansi koju su mnogi prozvali mustard bojom (u bukvalnom prevodu to je boja senfa). Naravno, haljina dolazi s njenim potpisom i predstavlja spoj duge košulje i suknje A kroja, sa širokim fallama, a doseže do članka.

<div style="position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;">

<iframe src="http://old.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=97235" width=464 height=261 scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

</div>

Pomenuta haljina ipak ima jedan detalj koji ju je u startu učinio statement komadom. Naime, veliki modni tvist dešava se u predelu struka i bokova gde je preko haljine prišivena mini, uzana suknja, visokog struka koja se nalazi preko donjeg dela. 

Slojeviti i složeni svileni ansambal, brineta je "smirila" jednostavnim crnim čizmama kao i zelenom polukružnom torbom koju je nosila u ruci, sada već u svom novom načinu nošenja torbi -  ispod pazuha.

Vindtiž-šik izgled, kreatorka je pojačala oversize naočarama, koje su već uveliko njen zaštitni znak, a smaragdnim minđušama uvela elegantni dodatak i tako stavila tačku na još jednu inspirativnu kombinaciju.  

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Victoria Beckham: 
Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin