Kraljica Letizia od Španije prilikom posete panelu koji je organizovala Fondaciji Against Drugs u Madridu, prekjuče se pojavila u elegantnoj kombinacijiji u kojoj bi se svako osećao veoma udobno! 

Nije tajna da voli španske brendove, pa nas ne čudi što je "napravila" komplet čija bluza dolazi iz modne kuće Zara. Uvek je interesantno da vidimo kako osobe iz kraljevskih porodica nose pristupačne modne komade i na koji način ih kombinuje.

Lady od Španije nam je upravo to pokazala. 

Opredelila se za IT majicu sa volanima na rukavima i široke pantalone u milenijumskoj pink boji.

Nešto što je veoma aktuelno i summer trendi! Boja je veoma interesantna, ali i zahtevna - taj izazov Letizia je lako prihvatila tako što je mečovala odevni combo sa cipelama i tašnom od zmijske kože u sivim nijansama. Roze-sivi odnos je tako bio pun modni pogodak!

Beauty avantura se nastavlja u pink boji karmina i rumenila, a puštena kosa je kao zastava viorila na vetru i to je dalo jedan ležeran, damski look koji je svojstven Letiziji od stila! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/