Ako ste Chiara Mastroianni, ćetrdesetčetvorogodišnja ćerka filmskih legendi Catherine Deneuve i Marcello Mastroiannija, sasvim sigurno je da ćete skrenuti pažnju na sebe...

Chiara, proslavljena glumica sa uspešnom karijerom koja je ove godine bila u ulozi sudije na Filmskom festivalu u Veneciji, redovno se pojavljivala na filmu, još od početka devedesetih godina prošlog veka. Posebno je ostala upamćena njena debitantska ulogu u filmu My Favorite Season, u kome glumi i njena majka Catherine.

Lepa glumica je i van ekrana poznata po svom jedinstvenom stilu, i na najbolji način predstavlja taj poseban franucski "undone" izgled, koji se zasniva na ležernosti.

Naravno, ako pričamo o Chiari i njenom modnom ukusu, ne možemo da ne spomenemo njenu majku Catherine i njen stil koji se oslanja na 60te... Ipak, Chiara izbegava poređenje.

Iako je ona verovatno imala pristup pravom blagu u vidu vintidž komada Saint Laurenta i Roger Viviera, francuska glumica se drži daleko od glamuroznog izgleda njene majke, po kom je ona bila prepoznatljiva. 

To nam je dokazala svojom odevnom kombinacijom za crveni tepih, u okviru pojavljivanja na Venecijanskom filmskom festivalu. Chiara teži da postigne look koji se zasniva na strogom izgledu, a nije joj strano ni da pozajmi odeću od muškarca...

Tako da je veoma moguće da je vidite u Brioni odelu, ali u Armani Privé koje je odabrala ove godine za crveni tepih u Kanu.

Njena sposobnost da se prilagodi muškoj modi je svakako njena jača strana. Na premijeri "The Light Between Oceans" u Veneciji prošle nedelje, ona je nosila blekzer sa resama iz Guccijeve muške kolekcije za jesen 2016, i vešto ga stilizovala sa košuljom sa karnerima i šalom sa šljokicama. 

U našoj galeriji možete pogledati njena najbolja izdanja >>>>

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ništa manje nismo ni očekivali od žene čija majka se smatra jednom od najcenjenijih modnih ikona!