Ako postoji frizura koju već neko vreme neguju top modeli, urednici koji su stalno na putu i svi koji pohode kišni Pariz bez kišobrana, to je onda trend zalizane kose.

Ova frizura koja ima efekat mokre kose, a ustvari predstavlja prilično zalizanu kosu u rep ili punđu, spada u jednostavne frizure koje vam garantuju kako prefinjen, tako i ležeran beauty look za par minuta.   

Jessica Alba koja boravi trenutno u francuskoj prestonici spada u dame koje itekako znaju beauty trikove poput stilizovanja svilenkaste, zalizane kose koji je i izabrala za pojavljivanje na Dior reviji koja je održana u petak, 4. marta na Pariskoj nedelji mode. 

Prelepa glumica je plenila pažnjom dok je okupljenim fotografima pozirala u atraktivnom, chic izdanju koji se bazirao na širokim kilote pantalonama u boji cigle, tačnije duleka,  crnog svilenkastog bolera i bele košulje čija kragna je imala etno motiv po ivicama.

Taman ruž u ljubičastobordo boji, smeđa senka na očima, mala bež torba i modroplave cipele sa karamel šnalom finiširale su kompletan look u stilu trendi Ruskinja pa smo na momenat Jessicu zamenili sa Ulyanom Sergeenkom koja je umela na sličan način da pokori ulice Pariza za vreme Fashion weeka.

foto: julianneboutique / Instagram

Samo dan kasnije, Jess se pojavila na ulicama Pariza u opuštenoj, business kombinaciji koja se bazirala na prugastom plavom sakou, skinny tamnijem jeansu, plavoj košulji, beličastom mantilu, ležerno prebačenom preko ramena i belim patikama.

Zalizana kosa je i dalje bila izbor lepe glumice...

foto: jessicaalba_ / Instagram

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija