Prirodna lepota i autentičnost su njeni zaštititni znakovi.

Ona je slobodna i ne robuje tendovima, što njene kombinacije čini manje komercijalnim u odnosu na ostale street style zvezde.

Da je privukla veliku pažnju u poslednje vreme dokazuje i tumbrl stramica "We love Ursina Gysi" koja je posvećena isključivo njoj od strane fanova koje ona inspiriše, pa moramo da im se zahvalimo jer su nam omogućili da uživamo u nešto drugačijem i uzbudljivijem stilu.

Kako bi opisali njen stil?

Ona je neko ko je način oblačenja shvatio kao umetnost. Smelo bira i kombincuje vintage i ručno šivene komade sa dizajnerskim gde upravo te njene lične stvari igraju glavnu ulogu, pa nam se čini da ona sve te mainstream trendove iznese pre nego što svi ostali urade.

Moglo bi se reći da je ona ta koja probija led i prva preuzima rizik na sebe, samo što ona sve te trendove nosi na jedan manje komercijalan način.

Jedan od najtežih trendova, “pidžama” haljine, za koji su se svi pitali da li će i kako uopšte proći, Ursina je još davno prošetala ne preuzimajući  u potpunosti stajling sa modnih revija već dodajući svoj pečat: duks sa kapuljačom!

Hrabro!

Foto: Stocholm-streetstyle.com / Gianluca Senese

Švajcarskinju inspirišu, kako kaže, sedamdesete i devedeste, pa kad su dizajneri vratili čuvene perjane jakne iz poslednje decenije prošlog veka, Gysi ih je prva nosila kao statement komad na ulicama Pariza.

Foto: Streetstyle aesthetic / Wayne Tipetts

Logomanija je još jedan trend koji je u poslednje vreme potpuno pokorio street style svet.

Šta Ursina radi? Ona smiruje strasti i svoju Gucci monogram torbu nosi uz crni trenč i duks. Logo je tu ali molimo bez preterivanja, ugledajte se na Ursinu!

Foto: Instagram / @waynetipetts

Bomber jakne koje su uvek u trendu, Ursina nosi u kombinaciji sa šarenim džemperom i metalik srebrnim pantalonama.

Priznajte, i vi koji nikada niste voleli ovakve janke, počinjete da tragate po prodavnicama za onom savršenom. Naš savet: potražite i neke dobre metalik pantalone!

Foto: Instagram / @yproject_official

Za kraj vam savetujemo da pomno pratite ovu Parižanku sa švajcarskim korenima i da očekujete neočekivano jer je Ursina pravo osveženje u moru copy-paste street style aktera.

Foto: Tumblr / We love Ursina Gysi

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija