Zahvaljujući njihovom skupocenom i besprekornom ukusu, ruska street style scena je postala silna modna snaga, pogotovo kada dođu na red nedelje mode. Savršeni outfiti su sasvim sigurno u fokusu nekih od najboljih street style fotografa. Ali i dame koje ih hrabro nose!

(Ruskinje: IT devojke modnog sveta)

Zato vam predstavljamo najstilizovanija (nova lica) Rusije koje su spremna da osvoje sve modne metropole istančanim stilom - i da nas ponovo ostave bez reči…

Miroslava Duma

Jedna od najstalizovanijih članova ruskog street style, Miroslava je prepoznatljiva po jedinstvenom looku koji uvek privlači pažnju na nedeljama mode. Njen stil karakterišu poslednji dizajnerski komadi, kao i akesoari za glavu - marame, kape i veoma visoke štikle. Duma koja je zaslužna za pokretanje sjajne platforme Buro247 ove godine šeta šiške, najfascinantnije kapute i midi suknje od kože, antilopa kao i najluksuznije torbe Chanella, Guccija, LV-a, Prade i Fendi kuće. 

Ulyana Sergeenko

Poznata po ljubavi koju oseća prema ruskoj istoriji, a koju vešto inkorporira u svoj street style look, dizajnerka Ulyana je definitivno jedna od naših favorita, kada je reč o street style kombinacijama koje viđamo na Nedeljama mode. Ulayana se izdvaja posebnim, skoro scenskim vintage izdanjima koji se baziraju na ženstvenoj silueti, zavodljivim, statement komadima nakita i detaljima sa besprekornim ento vezom.

Elena Perminova

Elena Perminova obožava perjane i krznene komade, zabavne šešire i atraktivne cipele. Zahvaljujući njenom upadljivom izgledu i skupocenim modnim komadima, nemoguće je da je ne primetite u prvim redovima na revijama čuvenih dizajnera. Zbog njenog ulitmativnog stila, ova devojka je jedna od omiljenih street style dama koju fotografi prosto obožavaju.

Anya Ziourova

Stilistkinja i modna urednica ruskog izdanja Tatler, koja radi i kao kreativni konsultant za rusko izdanje magazina Allure, u poslednje vreme privlači sve više pažnje na najpoznatijim FW izdanjima. Njena tajna? Oštar kroj i šik detalji.

Vika Gazinskaya

Vika je uspela da izgradi svoje ime u svetu mode kombinovanjem preterano oštrih silueta sa ručno oslikanim printovima i vezom, koje dominiraju i u njenim kolekcijama. Vikini radovi se ogledaju u njenom ličnom stilu koji predstavlja miks luksuznih materijala i desena. 

Natalia Alaverdian

Bivša modna direktorka ruskog Harpers Bazaara, a danas osnivač modnog brena Awake, Natalia Alaverdian je privukla pažnju poznavalaca mode i street style fotografa, zahvaljući dramatičnim izdanjima.

Poznata po neobičnim komadima- pletivima i elegantnim krojevima, ova dama je u svoje modne kolekcije uspela da unese posebnost i ženstvenost, po kome je brend Awake danas prepoznatljiv.

Maria Kolosova i Oksana On

Modni duo, Maria i Oksana osvajaju ulice Rusije, izazivajući pravu oluju. U čemu je njihova tajna? Slepo praćenje trendova! Ove dame rade za popularne modne magazine te ih često možete videti u garderobi koja je izašla pravo sa modnih pista.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija