Prelepa i zanosna Gigi Hadid pojavila se na medijskoj sceni skoro u slično vreme kad i njena dobra drugarica Kendall Jenner. Međutim, za razliku od Kendall koja je odmah bila u fokusu svetske pažnje i to najviše zahvaljujući porodici o kojoj su mediji i pre nje pisali 24h, platinasta manekenka je polako ali sigurno osvajala modeling scenu.

(Najzavodljivija žena na svetu: Gigi Hadid u fantastičnom editoraju kao ultimate bikini babe)

Danas možemo slobodno da kažemo da je Gigi skoro jednako popularna i omiljena kao Kendall. Tome svedoče mnogobrojni modeling ugovori ( Givenchy, Marc Jacobs, Maybelline, Guess, Topshop) kao i činjenica da je do sada bila deo mnogobrojnih editorijala i revija. Poslednji editorijal je snimila za magazin W i to pozirajući ispred objektiva Merta Alasa. 

(Pogledajte casual kombinaciju za putovanje u režiji Gigi Hadid)

Jednaku pažnju Gigi privlači i svojim sjajnim odevnim kombinacijama koje su doduše slične onima koje šetaju njene najbolje prijateljice, Kendall Jenner i Hailey Baldwin: miks ležernog, seksepilnog i elegantnog.

(Kako Gigi nosi kožne pantalone) 

Njene letnje kombinacije ipak protiču u teksasu, belim outfitima, otrkivenom stomaku i  raspuštenoj, dugoj kosi koja je blago šatirana. U proteklih nedelju dana bila je krajnje inspirativna šetajući više nego cool kombinacije koje nisu mogle da nam promaknu. 

Trenerka + štikle + teksas košulja. U belom, od glave do pete. Zaboravite na Kendall. Gigi je sve popularnija i omiljenija, i to ne samo u modeling svetu.