Da li je u isto vreme prisustvo karnera na obući, odeći, kaputu, aksesoaru previše na jednom mestu? Ako je vaš odgovor da, onda je vreme da pogledate najnoviju Fendi kolekciju za jesen 2016.

Šta smo videli?

Videli smo jednu živahnu, savremenu, opuštenu devojčicu kojoj ni jesenja kiša ni oblaci neće pokvariti raspoloženje. Teget i svetloplava su bile dominantne boje. Čini se, ni malo zanimljivo, ali dodajte štrafte i karnere i, voila, eto zabave. 

Obuća: Već dugo vlada trend uskih, dubokih čizmi koje prekrivaju butine, pa to i nije nešto novo rekli bi, ali dodajte (opet) karnere i imate highlight komad za svaku vašu kombinaciju. A ako su još u svetloplavoj nijansi... Kupujemo!

Detalji: Da su se Silvia i Karl dobro zabavili osmišljavajući ovu kolekciju, jasno se vidi kroz štrafte, 3D koncentrične krugove i pastelne nijanse koje krase midi suknje, krzno i kapute.

Torbe: Torbu hrabro "zgrabite" ili ponesite potpuno krznenu torbu. A ako vam treba nešto ležernije, tu je torba trapezastog oblika oivičena...Čime? Odgovor znate, talasima!

Šminka: Ako vam sve ovo nije dovoljno i volite da se poigravate, onda vam savetujemo olovke raznih boja kojima ćete naglasiti oči.

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Silvia Venturini-Fendi i Karl Lagerfeld prepustili su se zakonima prirode, pa će Fendi žena jesen provesti odevena u plave bundice i teksturu nalik talasima.