U stilu pravog showmana, kreativni direktor modne kuće Givenchy, Riccardo Tisci obezbedio nam je juče pravi show. Iako je veliku pažnju na samom startu revije izazvao dolazak Kim Kardashian (još uvek platinasta) i Kanye Westa, čim je krenula revija oči svih prisutnih su bile uperene na modele koji su redom svi bili stilizovani u nakit za lice od sitnih, svetlucavih kristala i dragulja. 

Evo koji su trenuci obeležili jesenju reviju Givenchyja:

1. Scenografija je bila malo nalik nekoj karnevalskoj bini na kojoj su postavljeni juxebox setovi, kao i aparati za video-igrice, skejtebordovi, dok je ceo prostor dodatno akcentovan reflektorima koji su osvetljavali neon svetlima modele i goste.

2. BFF, muza i najomiljeniji par Tiscija, Kim Kardashian West i Kanye West nisu propustili reviju čoveka koji ih je od starta podržao i koji  je definitivno pomogao Kimin ulazak u sam modni vrh. Među zvanicama je bila i Katy Perry koja se nekoliko puta slikala sa Kim.  

3. U prvom redu smo videli i glumice Jessicu Chastain, Amandu Seyfried, Noomi Rapace i Isabelle Huppert. Četiri glumice koje su veliki fan Givenchy mode.

4. La Mamma je takođe došla u Pariz! Tiscijeva mama je sa sestrama dizajnera sedela u prvom redu ponosno gledajući reviju svog sina.

5. Pat McGrath i njen beauty tim je dodatno lica modela ukrasio s nakitom za lice koji je bio glavni detalj revije.

6. Kosa je bila zalizana, zavezana i to u pletenicu, u stilu FKA Twigs.

7. Nova modeling zvezda, Mar Gonzalez je otvorila reviju.

8. Motiv moljca je bio dominantan na dezenima i teksturama u koje je odenuo svoje modele Riccardo. Posebno je bio atraktivan na uzanim, koktel haljinama koje su se pojavile pri kraju revije.  

9. Pore Mar, modele su nosile i iskusnije manekenke na čelu sa Natashom Poly, Ajak Deng i novim anđelom u Victoria’s Secret ekipi, zanosnom Taylor Hill.

10. Reviju su zatvorile Maria Borges i Julia Nobis, obučene u raskošne kreacije bogate teskture i ukrasa.

Baršunast pliš, raskošan saten, delikatna, seksi čipka i nakit za lice obeležili najnoviju kolekciju s potpisom Riccarda Tiscija...