Michael Kors: Otmena i skupocena moda koja ostavlja bez daha!

Damn, he's good. To je bila reakcija većine gostiju MK revije, kada je i poslednji model na reviji odšetao u backstage. I nije tome doprinela samo Florence and the machine i njen sjajan hit za razbuđivanje ( Korsova revija je bila zakazana za 10 sati ujutru) "The dog days are over", već činjenica da je Kors opet uspeo da prezentuje jednu senzacionalnu kolekciju u kojoj prosto ne postoji nijedan model koji ne bismo obukli!  

Da, Kors igra na siguricu i često se ponavlja, ali ničija odeća ne izgleda toliko udobno, savršeno skrojeno i skupoceno kao njegova! Naravno, krzno je bilo zaštitni detalj jesenje kolekcije, ali kakvo je to krzno!! Mekano, raskošno i trendi da poželite da ga nosite bez prestanka, 24h! Boje su takođe bile atraktivne, zavodljive, dosta ombre efekta na teksturi vunenih haljina i kaputa koji su bili highlight kolekcije, sve sa krznenim reverima.

Sam početak je nagovestio da ćemo gledati sjajnu kolekciju: Natasha Poly, rumenih obraza i messy frizure zakoračila je na pistu, stilizovana u sivu, vunenu haljinu do članka i skupocenu bundicu, sivkastocrne osnove i horizontalnih smeđih rukava. Ravne oksfordice u sjajnoj koži i torba sa ručkama u boji meda zaokružili su ovaj fantastičan look za kojim je usledio defile tartan blejzera od somota bez rukava uparenih sa vunenim haljinama, zlatkaste pantalone od sirove kože do malo ispod kolena nadograđene s pelerinom, žersej haljine s aplikacijama u vidu latica, kao i vunene suknje sa šlicem u prednjem delu koje su kolekciji pružile i dozu seksepila.      

Kors se i ovoga puta igrao s materijalima, stvarajući skladan i efektan kontrast. Perjani ukrasi na bukle haljinama, vuneni trenč obučen preko čipkanih haljina. Reviju je zatvorio defile svilenkastih haljina inspirisanih modom 30-ih godina prošlog veka.   

Jedno veliko bravo za Korsa!


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...