kopije brendova

Ovo su najprodavanije kopije modnih brendova u 2020.

Svi se s nelagodom prisećamo epidemije lažnih Louis Vuitton tašni, Christian Louboutin cipela i Gucci pojaseva, koja nas je zadesila pre nekoliko godina.

stylish farmerke predlozi

3 stylish modela farmerki koje nose Francuskinje

Zaboravite na skinny jeans, uske nogavice su passé.

Chanel Connects podcast

O čemu govori novi "Chanel Connects" podcast?

Ove zime na must-watch repertoar ushićeno dodajemo novi Chanel podcast, pod nazivom "Chanel Connects", koji će biti fokusiran na "ono što je najvažnije i ono što će tek uslediti".

Pierre Cardin moda

15 legendarnih modnih momenata koji su obeležili karijeru Pierre Cardina

Kreativni vizionar, Pierre Cardin, preminuo je 29. decembra 2020. godine u 98. godini. Njegovo stvaralaštvo zauvek je promenilo modu i učinilo ga jednim od najvećih modnih revolucionara.

Zavirite u neodoljivu kolaboraciju H&M x Simone Rocha

H&M ne prestaje da oduševljava ni u 2021. godini! Nastavljajući dugu tradiciju saradnji sa priznatim dizajnerima, brend je najavio svoju sledeću kolaboraciju sa Simone Rocha.

Modne kolaboracije januar

3 modne kolaboracije koje su obeležile januar

3 modne kolaboracije – 3 modne bajke! Poznati brendovi zakoračili su hrabro i odvažno u 2021. godinu, sa kampanjama koje nagoveštavaju novu eru.

Ines Atelier kolekcija

Glamur i sjaj u novoj kolekciji Ines Atelier

Glamur. Sofisticiranost. Sjaj. Nova kolekcija Ines Atelier donosi sve ono za čime smo žudeli u prethodnoj godini i simbolično označava novi početak.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth je novo zaštitno lice brenda BOSS

Poznati glumac Chris Hemsworth zvanično je postao novo zaštitno lice brenda BOSS, a ujedno je i prva holivudska zvezda koja se našla u ovoj ulozi.

Mates je napravio Žurku! Pogledajte novu kolekciju fenomenalnog domaćeg modnog dvojca

Dizajnerski duo Saša Stević i Marko Ilijev specijalno za ELLE premium podelio je način na koji su proslavili svoju ESA nagradu. Zajedno sa modelima obučeni su u svoju najnoviju kolekciju za jesen-zimu 2020. Šljokice, bunde, šampanjac i baloni glavni su asistenti dinamičnog dvojca koji se ove godine posebno istakao na dizajnerskom nebu i pokazao da kreativnost ništa ne može da nadmaši

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin