Modno pravilo 3 + promeniće način na koji se oblačite zauvek!

Neki od najboljih outfita vođeni su upravo ovom formulom.

5 laganih mantila koje nose poznati početkom jeseni

Jedan dobar mantil može baš svaku kombinaciju podići na viši nivo, a u međusezonama važno je da shvatite da ne komad koji kupujete vredi dvostruko: poslužiće vam kako početkom jeseni, tako i tokom proleća.

Zavirite u novu H&M kolekciju koja ističe lepotu recikliranih materijala (VIDEO)

Iako trenutno živimo stvarnost koju možemo nazvati "new normal", svi se trudimo da koliko toliko živimo normalno, ali smo isto tako usvojili i nove navike, te osvestili neke zaboravljene vrednosti, zato je baš sada izuzetno važno da počnemo da kupujemo stvari koje su stvorene da traju.

Poslednja jesen da iznesete efektnu kombinacju: Oversized džemper+čizme

Prvo su u trendu bile čizme iznad kolena, onda oversized džmperi i onda se neko setio da spoji ova dva komada i dobije jednu od najefektnijih jesenjih modnih kombinacija.

7 trendy modela farmerica za žene iznad 50

Da se razumemo, ove modele mogu da nose praktično sve generacije, ali su nam ovoga puta inspiracija bili fenomenalni stilski postovi na Instagram nalozima influenserki koje su zakoračile u pedesete godine.

Počelo je prijavljivanje za Designer of Tomorrow Competition

Designer of Tomorrow Competition je namenjen talentovanim dizajnerima na početku karijere iz celog sveta, koji su spremni da pokažu svoju kreativnost u svetu mode.

Po ugledu na poznate dame: Ovako se nosi teksas od glave do pete

Ponekad "više je više" zaista može da bude više.

Otkrijte nesvakidašnju kolekciju nežnog glamura sa potpisom Bojane Ugrešić

Ona je mlada diazjnerka iz Novog Sada, koja je na modnoj sceni prisutna sada već pet godina, izdvojivši se svojim radom u sferi venčanica, ali i elegantnih prefinjenih komada sa posebnom notom nežnosti.

3 letnje haljine koje će biti hit tokom jeseni

Ovo mi zovemo savršenim trendom: praktično, autentično i trendy, sve u jednom.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12