Očajavate pred ormarom jer nemate šta da obučete: Imamo formulu koja upali svaki put!

Back to basics: crno-beli outifiti vredni kopiranja.

Najpopularnije papuče za proleće/leto 2020: Svaki stajling podižu na viši nivo

Žene širom sveta ih obožavaju, a mi jedva čekamo da ih prošetamo ovog leta.

Savet ELLE modne urednice: Kako da nosite nijansu lavande koja je apsolutni hit proleća!

Od fantastičnog fashion momenta kada je renomirani francuski dizajner Simon Porte Jacquemus prikazao svoju danas aktuelnu SS/20 kolekciju u polju lavande, sve je bilo kristalno jasno! Osim neverovatnih komada koju su defilovali na pink tepihu postavljenom između bogatih polja popularni kreator ostavio nam je jasnu poruku da ove sezone zaboravimo crnu i prepustimo se „ljubičanstvenoj“ paleti boja.

Tokom pandemije ove Chanel torbe postale su traženije i skuplje!

Iako je svet mode pretrpeo poprilične gubitke tokom pandemije korona virusa, određeni modni komadi doživeli su apsoultni procvat, a u pitanju je mahom potražanja luksuznih aksesoara!

Zvanično je: Ovo će biti najpopularnija obuća leta!

U poslednjih par godina kada su u pitanju trendovi imamo nepogrešivu smernicu: Instagram, blogerke sa područja Skandinavije, potom nekoliko vodećih iz Italije, Francuske, Amerike - ukoliko zapazite da se u istom vremenskom periodu jedan komad ponavlja po nekoliko puta: to je to. Smesta ovaj komad stavljajte na spisak za šoping.

Najbolja od najboljih: Inspiracija za prolećni dan po ugledu na stajlinge Sienne Miller

Ona je do te mere magistrirala street style da je pokorila i velika trendseterska imena koja su ophrlila Instagram..

Modna inspiracija: Kako poznati nose omiljenu flanel košulju?

Nekada rezervisana samo za poklonike grunge i rock zvuka, sada sveprisutna i omiljena mnogima. Flanel košulja postala je must komad poput male crne haljine, a ovako je nose poznate dame.

Modni fenomen: Saznajte prvi istinu i budućnost o dizajnerskim maskama za lice

I tek tako, svet je stao i opet se vratio. Kult fashion pokrivalice postojao je i pre svetske pandemije, ali danas ovaj „neophodan“ detalj zaštite ima potpuno drugačiju konotaciju. Da li je sadašnja realnost prekrivanog lica ustvari evolucija svakodnevnog oblačenja, a ujedinjena humanitarnost lokalnih dizajnera i tekstilne industrije esencija opstanka, istražuje Elle modni tim, Ana Ostojić i Aleksandar Nastasijević

10 cvetnih haljina od prošle sezone koje su in i ovog proleća

Nebrojeno puta do sada pisali smo o cvetnom printu kao primatu prolećne sezone, ali ne možete nas da krivite za promovisanje ovog trenda: već pod broj jedan dizajnere koji od njega iz godine u godinu, iz proleća u proleće - ne odustaju, te pod dva poznate dame koje jednostavno obožavaju ovaj dezen i n eizlaze iz njega od marta pa do oktobra praktično.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12