Seksi Claudia Schiffer u online editorijalu za Net-a-Porter

Foto: Net-a-porter

03. 02. 2014.

Poznati supermodel koji izgleda identično kao i na početku karijere, glavna je zvezda novog broja online časopisa The Edit koji uređuje ekipa iza sajta Net-a-Porter!

Online magazin The Edit izabrao je za zvezdu svog najnovijeg broja poznatu nemačku manekenku Claudiu Schiffer koja je 90-ih bila jedan od glavnih supermodela pored Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangeliste...

43-godišnja manekenka u seksi editorijalu dok pozira kao moderna flamenko plesačica u čipkanim toaletama i uzanim, seksi haljinama izgleda identično kao i na početku karijere pokazujući da godine i lepota nemaju veze jedno sa drugim.

U zanimljivom editorijalu, Claudia je nosila kreacije najpoznatijih dizajnera današnjice – čipkast donji veš Agenta Provocateura, haljine Stelle McCartney, Marca Jacobsa,  Dolce & Gabbana, kao i odelo Alexandera McQueena upotpunjen šeširom Maison Michele.

Editorijal je snimao fotograf Nico, a u intervju koji je ispratio editorijal Schifferova se dotakla priče oko prvih revija koje je radila na početku karijere, kao i filmskih izleta u projekte svog supruga Matthewa Vaughna. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...