Nakon prilično uspešne prve kolekcije koja je rasprodata istog dana kada je lansirana, ekipa iza The Outnet-a je odlučila da angažuje opet cenjenog dominikanskog kreatora, Oscara de la Rentu zarad druge capsule kolekcije. 

De la Rentova druga kolekcija će obuhvatati selekciju čarobnih party haljina u šarmantnom, resort stilu, u duhu prethodne s obzirom da će se u kolekciji naći i nekoliko modela iz prve kolekcije, samo ovaj put u malo redizajniranom obliku.

Sjajnu, veselu i šik kolekciju ovih dana promoviše ruska ikona stila no. 1, Miroslava Duma u više nego efektnim fotografijama.

Capsule kolekcija će obuhvatati samo dvadeset modela,  a dominiraće stil najbliži miksu dvadesetih i šezdesetih, kao i forma haljine u veselom, cvetnom printu i upečatljivim monohromnim dezenima, ali i večne, žakard haljine.

Kolekcija će se pojaviti na sajtu outnet.com 17. decembra, i ne sumnjamo da će poklonici Oscarove mode biti u pripravnosti i da će veče pre lansiranja kolekcije postaviti alarm, ne bi li stigli da kupe bar jedan model s potpisom slavnog dizajnera, po više nego pristupačnoj ceni od 200 dolara za većinu stvari.