Sa Pradom i Wesom Andersonom u pedesete

Foto: Prada

18. 11. 2013.

Pradin najnoviji i najiščekivaniji kratak film "Castello Cavalcanti” koji je režirao Wes Anderson, vodi nas na putovanje u pedesete godine i mali italijanski gradić.

Kada zajedno sarađuju, možda i najbolji režiser umetničkih filmova 21. veka - Wes Anderson i Roman Coppola, režiser muzičkih video spotova i sin slavnog režisera Francisa Forda Coppole, na zanimljivom Prada projektu, možemo samo da očekujemo zabavu.

Još ako se celoj ekipi pridruži jedan od najvećih komičnih glumaca u svetu filma, omiljeni Wesov glumac, Jason Schwartzman, uspeh je zagarantovan!

Pradin najnoviji i najiščekivaniji  kratak film "Castello Cavalcanti” koji se pojavio na internetu, nakon premijere koju je imao na Filmskom festival u Rimu, deo je projekta "Prada Classics".

Filmska priča je smeštena u pedesete godine a prati vozača  (Jasona) auto trka koji se igrom slučaja nađe u malom italijanskom mestašcetu u kojem se zakucava sa automobilom u kip Isusa Hrista. U tom momentu, ceo film dobija novu dimenziju. Osmominutni film podseća na sve genijalne Wesove filmove s Prada glam notom!  

I vredi svakog gledanja:


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin