Da li pamtite seriju slika sa prelepih, čudesnih destinacija koju je fotografisao ruski fotograf iz ugla momka koga devojka vodi za ruku oko sveta? Kada je Daily Mail preneo ovu seriju fotografija, članak i slike su imale neverovatan share i bile su daleko popularnije nego vest da se Papa Benedict povukao!

Ovaj put, Murad Osmann, fotograf i producent jedne moskovske filmske kompanije i njegova devojka Nataly Zakharova, su odlučili da podrže jednu dobrotvornu akciju! Naime, ovaj ruski par je na svojim slikama "poveo" na put jednu od omiljenih kolekcija američkog dizajnera Michael Korsa, njegovu kolekciju satova "Series 100".

Poznati kreator je satove kreirao u saradnji sa World Food Programme (WFP), sa ciljem da pruži pomoć ugroženim ljudima na svetu. Kada se proda jedan Korsov sat, Ujedinjene nacije doniraju 100 obroka ugroženoj deci u siromašnim delovima sveta. Do sada je donirano već milion obroka.

Čuvena serija slika na kojoj se ponavlja jedna te ista poza: Nataly okrenuta leđima vodi Murada u novu avanturu: ulicom, kroz bazen, cvetnu poljanu, je starovala u oktobru 2011. godine. Tada je u Barceloni, Zakharova iznervirana Muradovom opsesijom da fotografiše svaki detalj povukla svog dečka za ruku da krene napred.

Osman je taj trenutak ovekovečio i odlučio da ga ponavlja na svakom sledećem zajedničkom putovanju. Slike su potom pod nazivom "Follow me" bile postovane na Muradov Instagram profill.

Pogledajte u galeriji slike koje su nastale u Istanbulu, Madridu, Njujorku i Londonu. 

Ruski fotograf Murad i njegova devojka Nataly, koje je proslavila serija slika sa putovanja na kojima Nataly vodi svog dečka za ruku, su odlučili da podrže akciju američkog dizajnera u okviru World Food Programme inicijative.