Glavna glumica iz serije “Kerini dnevnici”, u kampanji američkog popularnog brenda farmerica radi zajedno sa zvezdama serije “Slatke male lažljivice” - Lucy Hale i Ashley Benson, i Audrinom Patridge iz serije “Brda”.
Devetnaestogodišnja zvezda je rekla za magazin “People”: “Veoma sam srećna što sam nova Bongo” devojka. Imam utisak da su fanovi “Kerinih dnevnika” ujedno i fanovi Bonga, pa je super ako mogu istovremeno da dosegnem do svih. Ono što mi se sviđa u ovoj kolekciji jeste to što imam poverenja u ovaj brend. Izgleda moderno, ali i pomalo nestašno. Iscepane farmerke sa čipkom su zaista slatke”, rekla je ona.

Nova Bongo linija prodaje se isključivo preko interneta, na Sears-u i Kmart-u.
AnnaSophia Robb pokazala je svoj osećaj za modu u ulozi mlade Carrie Bradshaw, ulozi koja je proslavila Sarah Jessica Parker u seriji “Sex i grad”.

U seriji, glumica je konstantno obučena u jarke boje, inspirisane modom osamdesetih godina prošlog veka i priznaje da je jedina sličnost između nje i Carrie, ljubav prema skupim cipelama.
“Kada izlazim, oblačim haljine i cipele u boho stilu. I naravno, kao i svaka devojka volim dobar par cipela na štiklu, ali ću morati uskoro da odmorim stopala”, obasnila je ona.