Christopher Kane u sklopu kompanije PPR

Foto: Anton Oparin / Shutterstock.com

16. 01. 2013.

Brend Christopher Kane nastaviće svoj razvoj u saradnji sa kompanijom PPR, koja je kupila većinski deo akcija modne kuće.

Christopher Kane, koji je okončao saradnju sa Donatellom Versace i linijom Versus u novembru, pronašao je novog partnera. Luksuzna modna kompanija PPR, koja okuplja brendove poput Alexander McQueen, Stella McCartney i Balenciage, kupila je 51% deonica Kaneovog brenda.

„Christopher Kane ima ogroman potencijal za razvoj“, rekao je direktor i predsednik PPR-a François-Henri Pinault.

„Veoma smo uzbuđni i počastvovani zbog partnerstva sa PPR-om, time naš brend dostiže novi nivo razvoja. PPR ima reputaciju da razvija i gradi najveće svetske luksuzne brendove. Oni poštuju našu kreativnu viziju, a imaju stručnost i znanje koje će omogućiti da modna kuća Christopher Kane postane globalna“, rekao je Kane.

Prema rečima magazina WWD, već postoje planovi za otvaranje prve Christopher Kane radnje (najverovatnije u Londonu tokom 2014. godine). U budućnosti takođe možemo očekivati i lansiranje druge ready-to-wear kolekcije, formiranje e-komerc prisustva, te dalje širenje brenda sa proizvodima od kože i linijom obuće.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...