Dr Martens čizme gaze ka uspehu!

Foto: Bang media, promo

29. 07. 2012.

Britanski proivođač čizama Dr Martens doživljava veliki preporod, nakon što je primećeno da "martinke" nose zvezde kao što je Gven Stefani.

Prodaja čizama Dr Matens za prošlu godinu, porasla je za 15% do neverovatnih 126 miliona funti, a predviđa se da će brojke nastaviti da rastu čak do 20% i 30 % u sledećoj godini. Dr martins čizme vraćaju se u modu na velika vrata. Omiljene čizme Agyness Deyn podjednako su tražene u Francuskoj, Americi i Hong Kongu.

Kao jedan od razloga za porast prodaje navodi se povećana popularnost ovih cipela kod pznatih ličnosti i kreatora, kao što je Louise Gray. Takođe, nedavna saradnja sa print brendom Liberty, za britanske proizvođače čizama bila je "iznad njihovih visokih očekivanja", navode u Dr Martensu.

Ljubitelji mode vraćaju se ovom brendu prvi put nakon svojih tinejdžerskih godina, a oni koji probaju "martinke" po prvi put otkriće da su ove čizme praktične, udobne i iznenađujuće laskave, s' obzirom da zbog debelih đonova dodaju na visini onim devojkama, koje nemaju baš manekenski duge noge. Takođe, ove čizme dodaju prijatan pank obrt svakom outfitu, od farmerki pa do haljina.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin