Da li prođe dan da ne spomenete koliko vam nedostaju izlasci?

Svaki put kada uđemo u butik, instinktivno krenemo ka haljinama, suknjama, potpeticama, ali čim prsti dotaknu svu tu svilu, snovi se rasprše pri pomisli da se povratak u klubove čak i ne nazire.

Ipak, dok sanjamo - živimo, zato smo se ovog puta inspirisali novom kolekcijom Roger Vivier cipela. Magiju ovog brenda još od pedesetih godina prošlog veka poznaju svi oni koji pripadaju prestižnoj modnoj garnituri.

Modna kuća koja kreira luksuzne cipele i aksesoare, poznate je po ekstravaganciji. Za prikazivanje prve kolekcije novog kreativnog direktora Gherarda Fellonija, osmišljen je Hotel Viver u kome su kao eksponati bili izloženi novi komadi, a prisustvovala su najuticajnija imena iz modnog sveta poput Catherine DeneuveOlivie Palermo, i mnogih drugih. Kasnije je ovaj jedinstven koncept iz Pariza prenesen i u Tokio, Njujork, Hong Kong...

Gherardo Felloni zna da su cipele za žene čarolija, kao i da je visoka potpetica nekad dovoljna da se napravi veče za pamćenje. Ipak, u vremenu u kojem nema mnogo prostora za izlaske, počeo je da kreira i ravnu obuću (ali ne manje čarobnu). 

Od sandala do torbica obavijenih plišem ili satenom, a ukrašenim kristalnim cvetovima - nova kolekcija inspirisana je Japanom i opčinjenošću šarenolikim vrtovima. Negujući tradiciju, sa pažljivim odabirom inovacija, modna kuća Roger Vivier kreirala je cvetnu fantaziju. Motivi su ručno rađeni, što je posebno važno velikom brendu koji čuva malu zanatsku radionicu i odabran tim ljudi.

U Fellonijevoj mašti žene su poput cveća - nežne, romantične, a ponekad i usamljene.

Uživajte u Flower Blossom kolekciji i vizualizujte duge noćne šetnje, ples i dobre vibracije.

Priredila: Tara Đukić