Celine Dion danas slavi 52 rođendan: U stilskoj evoluciji otkrivamo ko je zadužen za njenu ekstravagantnu promenu imidža!

Dok sam ovih dana opsednuta stihovima poznate dive Celin Dion “Courage, don't you dare fail me now”, istovremeno na Instagramu nailazim na njenu sada već i prilično poznatu (iako je nastala nedavno) street style fotografiju u Oscar de la Renta toaleti.

Mada je u pitanju “so Carrie Bradshaw moment , to ne osporava činjenicu da kanadska pevačica nosi jesenju kreaciju koja je osvanula tek u februaru na pisti Njujorške nedelji mode.

Celine danas puni 52.godine, a na delu dokazuje da je zaista postala lider ekstravagantnog stila na primenjiv način. Za njen trenutni izgled je zadužen mega stilista Law Roach.

Svi bruje o stajlingu poznate pevačice koji je u fokusu modnih medija poslednje dve, tri godine, ali svaki fashion znalac i te kako pamti beli back-to-front tuxedo look na dodeli Oskara koji je kreirao legendarni, neponovljivi John Galliano, a Celine ponela sa neverovatnom lakoćom.

Danas slavimo rođendan legendarne pop dive i podsećamo se njenih nezaboravnih outfita u proteklih četri decenije koliko traje i njena karijera.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte neke od stajlinga s početka karijere Celine Dion, pa sve do onih poslednjih fotografisanih na Nedeljama mode u Parizu i Njujorku i biće vam vrlo przo jasno da je Celin imala odličan osećaj za stil i mogo pre no što je postala središte interesovanja modnih medija.

Tekst: Ana Ostojić


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin