Mlada žena koja izlazi u veliki svet, slušajući sopstveni glas i verujući u sebe bila je moja muza – rekla je Biljana o kolekcij koju karakteriše skrivena neprozirna podloga, sa glamuroznom čipkom oplemenjenom ručnim radom, iluzija otkirvenih leđa, trodimenzionalni elementi kao sto su izazovni cvetovim i peruške koje daju dubinu i dramu modelima.

– Kolekcija venčanica je inspirisna snagom i smelošću. Moja inspiracija ove sezone živi u bajkovitom snu. Naša mlada provodi vreme u svetlucavoj igri formi i materijala. Zalazak sunca sa sobom donosi predivnu mekanu boju i san, ostavljajući trag koje ona umeće u svoje najlepse sećanje – objašnjava dizajnerka i dodaje kako kao bezuslovan dodatak brendu kolekcija igra flertnu igru suprotnosti: spontanost nasuprot ceremonijalnosti.

Spokojna romantika prošlosti i najmodernija sofisticiranost savremenog sveta su isprepletani u kolekciju venčanica za 2020.godinu.

Ova zbirka haljina prožeta je svežom modernom atmosferom koja se okreće šarmu starog sveta. Haljine su pažljivo izrađene od najfinijih materijala, francuskih čipki oplemenjenim ručnim radom i detaljima u vidu kristala, peruški, mašni i velom kako bi napravili moderan pečat. Čiste savremene siulete oblikuju žensku figuru za najfantastičnije laskave siluete.

Svaka haljina je dizajnirana da bude savršen izbor za mladu koja želi da zrači samopuzdanjem, glamurom i besprekornim stilom na dan venčanja. Uz nezasitu želju za raskošnim tkaninama i svim što je ručno napravljeno, direktan su odraz filozofije dizajna koja poetski spaja tradicionalne i klasične s modernim potrebama današnje žene stila.

Glamurozne haljine oplemenjene su dramatičnim i raskošnim ukrasima sa kvalitetnom konstrukcijom. Dramatični korsetksi korpus, plisirani muslin, suknje sirene i pirnceza oblik dodaju ultra šenski dodir, dok ručni rad daje dubinu i luksuz.

Hajine za venčanja postaju klasici – pomislite samo na oktrivena ramena, duboki v-vrat, mini haljine, korsete i kombinezone, sa ukrasima poput mašni različitih dimenzija i veom koji ce svaku frizuru upotpuniti. Bajkoviti detalji za proleće 2020. odaju počast estetici istovremeno proslavljajuci modernu mladu.

Novu kolekciju pogledajte u galeriji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/


Modna dizajnerka Biljana Tipsarević obradovala je sve buduće mlade svojom novom kolekcijom venčanica.