ELLE x MILICA: Jedan dan u životu modela tokom Fashion Weeka

10. Bila si u taboru plavuša, crnki, crvenokosih pa i čini mi se riđih. U kom ti je bilo najprirodnije i da li je istina da se plavuše najbolje zabavljaju?

Ne vidim vezu između boje kose i zabave ...Koju god boju kose imala, ako je zadovoljna sobom i svojim izgledom, sigurno će se dobro zabavljati svaka žena. Što se mog farbanja tiće, najviše mi je 'čučnula' ova bela boja sada. Zabavljala sam se i kada sam obrijala glavu pre izvesnog vremena. 

11. Retko koja manekenka hoće da nam otkrije svog omiljenog dizajnera. Da se ne zamere, da ne uvrede. Da li ti smeš da kažeš jasno i glasno "ovo je moj omiljeni dizajner!"

Kod gotovo svakog dizajnera bih izabrala sigurno bar jedan odevni predmet, a kod dva imena bih sve prisvojila - Dragana Ognjenović i Ana Trošić Trajković.  “Leže” mi njihove kreacije.

12. Šta najviše voliš da čitaš u Elle-u?

Tekstove Lune Lu.

Svaki odevni komad ima malu napomenu koja manekenka ga nosi, kao ovde gde je plavi kaput AMC-a obeležen Miličinim imenom. 

Milica i Maja Atanasijević, Zipa Yoma

13. Na kojoj reviji ti je bilo najzabavnije tokom ovog 44. BFW-a?

Što se tiče ovog FW-a to je definitivno revija Igora Todorovića. Fantastično smo se svi proveli, bilo je spektakularno!

14. Ko je najbitniji čovek u backstage-u?

Svi smo jednako bitni!

15. Šta radiš posle poslednje revije na BFW-u, odlaziš na žurku ili ...?

Posle poslednje revije, trčim pravo kući na spavanje i odmor.

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin