Posetioci su mogli da uživaju u radovima talentovanog umetnika ali i prodajnoj izložbi modela domaćih dizajnera koji su postavljeni na istom mestu u okviru BFW Choice koncepta.

"Kroz fotografiju koja stvara umetničku formu i daje lični pečat kreacijama i momentima iza scene, autor zaustavlja vreme u prostoru. Stvara se imaginarni svet lepote i savršenstva u sopstvenom vizuelnom jeziku. Objedinjavanje dokumentarnog pristupa i kreativnosti dovodi gledaoce do inovativne vizuelne pozornice, gde se uočava celukupni sistem modnog sveta. Modna fotografija je stvorila kolektivnu fantaziju koja je zavisila od društvenog stava i definisanja uloge žene u društvu", izjavio je Nenad Karlić.

Izložbena postavka biće aktuelna do 4.novembra i otvorena za sve zainteresovane posetioce.

Nenad Radujević 

Ovim događajem najavljen je početak 44. Belgrade Fashion Week-a, čiji revijski programi startuju sutra predstavljenjem modela srpskih brendova okupljenih u klasteru modne I odevne industrije Srbije - Facts.

Tokom narednih dana očekuje nas 30tak modnih revija i pratećih programa predstavljanje preko 75 dizajnera, 10 brendova, čak 10 000 posetilaca, na 5 gradskih lokacija!