Čestitamo Anji Stojković! Udala se Elle modna insajderka iz Pariza

Foto: Press

24. 04. 2018.

Naša saradnica iz Pariza izgovorila je sudbonosno DA u veličanstvenoj kreaciji kakva i priliči jednom fashion guruu.

Anja je završila modni dizajn na čuvenom britanskom koledžu "Central Saint Martins", a kao poklonica prepoznatljivog francuskog šika i stanovnica Pariza, svakako je jedna od najidealnijih osoba koju na mesečnom nivou možemo konsultovati u vezi novih trendova i saveta kako ona preporučuje da ih nosimo.

Što svakog meseca možete otkriti u štmapanom izdanju Elle magazina.

S obzirom da ovaj put prilika za koju je Anja birala garederobu nije bila njena uobičajna rutina, koja se mahom tiče otkrivanja i uživanja u nekim od najšarmantnijih mesta u Gradu svetlosti, naša modna insajderka igrala je na sigurno, ipak je u pitanju dan koji bi trebalo da pamti kao jedan od najlepših u životu.

Anja je za ovaj posban dan izabrala venčanicu čuvenog libanskog dizajnera Elie Saaba, koji je poznat po najraskošnijim večernjim haljinama, nećemo preterati ako ih opišemo kao one dostojne boginja, baš kao što su i mnogi mediji, ali i modni ktitičari učinili to pre nas.

A post shared by G•O•G•O (@margauxlignel) on Apr 22, 2018 at 12:50pm PDT

Visoka elegancija, glamur i klasično naglašavaenje ženstvenosti, kako krojem, siluetom, tako i detaljima u vidu čipke, cirkona, perja, te luksuznih materijala na kojima se nikako ne štedi kada su u pitanju venčanice, opisuju kreacije ovog kreatora prepoznatljivog modnog potpisa.

Venčanica koju je ponela Anja custom made je kreacija, a ističe se gornjim delom koji je u potpunosti optočen kristalima, te raskošnom suknjom sa mnoštvom nabora od tila koji su sa takvom veštinom ušiveni da su izgledali poput latica cveća. Naravno, tu je bio i primetno dug šlep na samoj suknji, kao i veo.

A post shared by Anja Valente (@anja) on Apr 23, 2018 at 3:12pm PDT

Nešto kasnije tokom noći, kada je žurka uveliko otpočela u sali luksuznog hotela Du Cap nadomak azurne obale, Anja je glamuroznu kreaciju zamenila nešto opuštenijom, ali nikako manje glamuroznim, takođe custom made izdanjem, ali ovaj put sa potpisom poznatog francuskog dizajnera, Alexandra Vauthiera.

A post shared by Anja Valente (@anja) on Apr 23, 2018 at 1:20pm PDT

Lepa Anja (javnosti poznata i kao najmlađa naslednica legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija) još u februaru sklopila je građanski brak sa svojim dugogodišnjim partnerom, francuskim reli vozačem Hugoom Valenteom, sa kojim ima dvogodišnju ćerku Indiju Rouz, a za bajkovito svadbeno veselje koje je pre par dana upriličeno u Antibu, pripremala se mesecima.

A post shared by @wedstagrams on Apr 21, 2018 at 4:15pm PDT

Koju će to kreaciju naša modna insajderka izabrati i za treće slavlje, kada će se obaviti crkveno venčanje u Beogradu, saznaćemo 27. maja.

 

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on Apr 23, 2018 at 1:26pm PDT

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...