Prethodne 4 godine Fabrika je skoro sve događaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i tom prilikom su prikupili pored novčanih sredtstava i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju.

Sinoć su se organizatori na zajedničkoj reviji brenda BILICZKI, autora Vladimira Stojanovića i XYZ-a zahvalili i svim donatorima, pogotovu onima koji su ih konstanto snabdevali u svemu sto im je neophodno za dostojanstven život, kao sto su hrana, garderoba, sredstva za higijenu.

Kako se sva deca ovog sveta raduju novogodišnjim i bozicnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza i večeras na ovoj reviji smo okitili veliku jelku, ispod koje su zvanice stavljale poklone.

Goste su posebno raznežili crteži dece koja trenutno borave u Prihvatillistu. Svi oni su napisali šta žele i to su i dobili. Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli i koje žele da upoznaju.

Tako su se među poznatima koji su obradovali decu našli: Maja Gojković, Vuk Kostić, Nigor, Branka Pujić, Radoš Bajić, igrači Crvene zvezde Zoran Rendulić i Filip Manojlović, fudbaler Partizana Saša Ilić, Nina Lečić, Aleksandar Radojčić i mnogi drugi.