Otvaranje revija je u karijeri svakog modela veliki uspeh, ali otvoriti reviju za Pradu znači da ste oborili s nogu Miucciu i njenog uticajnog kasting direktora, Aschley Brokaw.

Mnoge sada već starije generacije top-modela su svoje karijere izgradile upravo na Pradinim revijama.

Lorena, neobična brazilska manekenka je otvorila Pradinu reviju na Milanskoj nedelji mode u blejzeru sa korsetom i helankama ukrašenim rombovima koje su preuzete iz muške kolekcije i tako modnom svetu pokazala da je ona nova muza italijanskog brenda.

“Vagabundo” žena kao tema jedne od najjačih ikada Pradinih kolekcija je upravo Lorena oživela na pisti.

Foto: Instagram / @prada

Ova Brazilka sa krupnim braon očima i loknama je, po njenim rečima, oduvek želela da bude Pradin model:

“Divim se Miuccii, a ovim sam ostvarili moj san!”

Kako se proslavila Lorena?

Šetala je ulicama Njujorka kada je dobila poziv da prošetata po brazilskoj pisti u Sao Paolu, na Brazilskoj nedelji mode. Ubrzo nakon toga usledilo je veliko internacinalno probijanje leda na reviji za Pradinu jesenju mušku kolekciju, a pošto smo u samom pregledu revije pričali o tome kako su muška i ženska kolekcija povezani u jednu priču, bilo je neminovno da Lorena nosi i kreacije sada u Milanu. 

Foto: Instagram / @lorenamaraschi

Tako je i bilo. Lorena je prva koja je modnom svetu pokazala da modnu priču kojom je Miuccia ove jeseni odlučila da nas povede na put oko sveta.

“To je bilo potpuno nerealno! Samo sam htela da se vratim i iznova i iznova izlazim na pistu. Najbolji osećaj ikada!” opisala je Lorena kako se u tom trenutku osećala.

Foto: Instagram / @lorenamaraschi

Kao i nama, ova kolekcija se i njoj svidela, svaki detalj, korseti, pa i poruka koju je gospođa Miuccia odlučila da pošalje svim ženama.

Sada kada ima malo vremena da se odmori, Maraschi će se posvetiti jogi, putovanjima i isprobavanju hrane po kojoj su Milano i Pariz poznati.

Foto: Instagram / @lorenamaraschi

Foto: Instagram / @zee_nunes

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija