Neke stvari koje su uspešne, ne bi trebalo menjati, bar ne odmah na početku. Toga je svestan i Dior koji nastavlja saradnju sa prelepom Jennifer Lawrence na obostrano zadovoljstvo, i to je u jednoj, već dve kampanje francuske kuće koje su bukvalno lansirane u isto vreme!

Holivudska zvezda pleni svojom prirodnom lepotom te nije ni čudno što su se iz Diora odlučili da im ova mlada dama bude brand ambasador. Uz minimalnu šminku, Jennifer u kampanji prosto blista, dok pozira sa novom torbom kuće Diorever, u prvoj kampanji koja je snimljena za aksesoare, odnosno torbe.

"Sjajno sam se zabavila radeći novu kampanju. Na snimanju se sve vreme osećala neverovatna sinergija između lepote i mode", rekla je glumica.

U reklami za torbu glumica ležerno sedi na kauču, naslanjajući se delom tela na sto, ali je pored nje, akcenat na fantastičnim torbama koja je u prvom planu. Njena kosa je blago neuredna, a široki krem i crni džemper na glumici upotpunjuju opšti utisak da je ovde reč o opuštenoj, ležernoj atmosferi. Sam džemper je iz poslednje ready-to-wear kolekcije bivšeg kreativnog direktora Rafa Simonsa.

Torba je urađena od jagnjeće kože, i za sada je dostupna u crnoj, krem i narandžastoj boji.

Osim ove prelepe torbe, zvezda reklamira i sjaj za usne koji se u radnjama može naći u čak osamnaest različitih nijansi. 

"Jennifer je veoma prirodna i spontana. Ona voli da se sređuje, da stavlja sjaj za usne, i menja boje u skladu sa raspoloženjem," objašnjava Peter Philips, celebrity make-up artist i kreativni direktor za Dior Makeup, dodajući da je Lawrence sjajna glumica i prelepa žena koja se ne boji da pokaže svoju lepotu drugima.

Foto: Dior/Instagram

Priredila: P.L.M.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija