Sinoć je na Vol stritu u Njujorku kolekcija Balmaina imala globalnu premijeru na modnoj pisti, pred publikom krcatom poznatim ličnostima.

Među zvanicama koje su želele da dobiju ekskluzivan pogled na glamuroznu, moćnu i detaljima bogatu kolekciju koju je kreirao Olivier Rousteing za švedski brend bili su Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley i Alexa Chung.

Noć je bila odvažna i moćna kao i Rousteingove kreacije, pri čemu je kolekciji odata počast kroz spoj mode i muzike, na lokaciji sa temom iz futurističkog sistema podzemne železnice.

Nakon ekskluzivne pretpremijere muzičkog spota za kampanju, sa Kendall Jenner u glavnoj ulozi, plesne grupe su dovele masu do usijanja pred reviju sa manekenima poput Gigi i Belle Hadid, Jourdan Dunn, Alessandre Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls.

Nakon modne revije, muzički bend Backstreet Boys je iznenadio prisutne ekskluzivnim nastupom uživo i uzbudljivim zvucima devedesetih.

Publika, prepuna poznatih ličnosti i modnih novinara, prihvatila je energiju i uživala u atmosferi stvorenoj za #HMBalmaination do kasno u noć.

„Večeras mi se ostvario san. Energija i atmosfera su izuzetni, a prosto je neverovatno da je Backstreet Boys imao nastup samo za našu zajednički reviju. Čast mi je da sarađujem sa H&M-om, a večerašnje predstavljanje kolekcije nešto je što nikada neću zaboraviti“, izjavio je Olivier, kreativni direktor kompanije Balmain.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Kendall! Gigi! The Backstreet boys! Prezentaciju najiščekivanije kolekcije sezone koju je Balmain uradio za švedski brend je obeležio moćan defile supermodela i bend koji smo voleli u srednjoj školi!