Kuvajtski modni dizajner Shady Zeineldine koji osmišljava dramatične, raskošne čipkane toalete, do pre nekoliko dana nije bio poznat van svoje matične zemlje i arapskog tržišta, ali to se promenilo zahvaljujući saradnji sa pop kraljicom, Madonom!

Naime, najnoviji Madonnin video spot za pesmu Living for love (ne treba dodatno da  komentarišemo kako nas je ostavio bez teksta, jer smo ga čekali deset godina?!) koji je prošle nedelje lansiran na foto-aplikaciji Snapchat, privukao je našu pažnju i fantastičnim kostimima koje Madge u njemu nosi.

Posebno smo se zaljubili u raskošan nude korset opšiven crnom čipkom koji je Madonna nosila tokom većine plesnih scena. Polu-korset je savršen seksi model koji je vrelu i "niče" atmosferu video spota dodatno pojačao.  

“Ja sam njen dugogodišnji fan. Ona je po meni najveća zvezda današnjice. Žena koja je inspirisala veliki broj mojih modela. Nakon što mi je Madonna kao i njen tim poslao skice s fokusom na kostime koji su odlika matadorske uniforme, dobio sam zeleno svetlo da se slobodno poigram sa formom, materijalima. Prevashodno sam želeo da osmilim model koji je osnovi sličan klasičnom matador prsluku, ali da ga na kraju osmislim s dozom ženstvenosti i delikatnosti. Koristio sam dosta čipke, i to različite vrste, dok sam za podlogu izabrao nude ne bi li ispratio liniju njenog seksi tela."

Saradnju je inače inicirao Madonnin dugogodišnji stilista i prijatelj, B. Akerlund kao i PR tim kuvajtskog kreatora.  Nakon što je Akerlund posetio atelje dizajnera, poručio je par ilustracija za video koje su oduševile pop kraljicu koja je dala zeleno svetlo za saradnju.