U trenutku kada je dear Madge (56) objavila na Snapchatu video za pesmu "Living for Love", nastala je histerija i val oduševljenja među njenim fanovima, ali i velikom broju onih koji iako Madonnu ne vole, ne mogu da joj ospore status pop kraljice i više nego spektakularnu karijeru!

A Madonna je baš u stilu kraljice odlučila da lansiranje video spota koji je urađen za singl sa njenog najnovijeg albuma "Rebel heart" (13og po redu) koji će se naći u prodaji 20. marta, lansirala na krajnje neobičan i do sada neviđen način: putem foto-aplikacije Snapchat!

Muzički video koji je snimio francuski režiserski duo Julien Choquart i Camille Hirigoyen, poznatiji pod imenom J.A.C.K. je snimljen u nekoj latino-Moulen Rouge kombinaciji: The Queen obučena u kostim koji najviše podseća na ona koja nose matadori pleše (Take a bow momenat) okružena muškim plesačima (čije su glave prekrivene maskama bikova) u prostoru koji podseća na crvenu arenu.

Atmosfera je totalno "ničeovska" i deja vu na Express Yourself, Hung Up i Give me all your luvin, te odgovara onoj erupciji emocija koja je nastala kada je singl objavljen na iTunesu u decembru prošle godine.

Međutim, opšte je mišljenje svih koji su gledali Madonnin najnoviji video da je ovo možda i najbolji njen muzički video posle Voguea, a pogotovo posle prilično jednoličnih, neuverljivih i nekako bledih spotova koje je queen Madge snimila za pesme Girl Gone Wild i sve one koje su usledile nakon Confessions on a dancefloor albuma.    

Ovim videom koji smo već deset godina čekali da vidimo, pop zvezda koja je u samom vrhu muzičke industrije već 33 godine je svima očitala jednu ali jasnu lekciju: ja sam još uvek ona koja kreira postmodernu pop scenu i nemam nameru da je napustim uskoro!  

Šta nam je još priprelila Madonna? Ne znamo, ali odavno nismo bili ovoliko nestrpljivi i uzbuđeni! 

Madonna - Living for Love (Official Video World Premiere) from RoBionic on Vimeo.