Ukoliko imate profil na Instagramu, ne sumnjamo da ste bar jednom uslikali iz ptičje perspektive svoje “fashion” cipele,  i to najpre u paru sa nekom šik, maksi suknjom i buketom cveća koji ste “spakovali” u torbu od plute. Da li smo pogodili?

Cipele i instagram spadaju trenutno u možda i najomiljenije detalje svake IT cure.  

Bilo da ste fan mode ili samo fotografije, ne sumnjamo da ste fan Instagrama. Još kad odete na odmor. E tad, stvarno žalimo one kraj vas koje nemaju Android telefone. Ali i vi možete danas pored toliko grafičkih programa na netu da “lažirate” Instagram fotke.

Tu vam mi priskačemo u pomoć sa malim savetima kako da “stilizujete” fotografiju na kojoj je u fokusu vaše stopalo, odnosno cipelice koje nosite.  

1# Nagnite se malo ka napred tako da isturite zadnjicu pozadi blago

Ukoliko želite da vam noge izgledaju najbolje moguće na fotografiji, naš savet je da se blago nagnete ka napred, tako da vam pozadina bude izbačena nazad. Možda vam se čini da je ovo više nego glupava poza, ali potreban vam je upravo jedna takav ugao.

2# Negujte svoje noge

Imali ste jedan dug, naporan dan pa su vam noge otekle, pune rana i nabubrelih vena? Uzmite malu pauzu, odmorite stopala u nekoj mlakoj vodi ili samo se izujte na pola sata. To će smiriti “crvenilo” vaših nogu. 

3# Slikajte stojeći na zanimljivom podu

Pod na kojem stojite je jednako bitan koliko i cipele koje nosite. Pokušajte da pronađete neke zanimljive pločice ili kamen ili tepih koji će poslužiti kao tapet za vašu sliku.

4# Slikajte uvek sa iste visine

Bilo da slikate sa visine vašeg struka ili pupka, pronađite idealnu visinu i držite se uvek nje. Doslednjost se isplati.

5# Dodajte neki aksesoar kao detalj

Simpatična clucth torbica i buket su dobitna kombinacija.

6# Nosite neke lude, chic cipele

Naravno, ništa vam ne vredi ukoliko ne nosite neke simpa cipelice. Što slade i lude, to bolje.