Poslednjih godina, prodaja dizajnerskih torbi neosporno je u porastu, a iskusni znalci iz industrije prepoznali su jednu zajedničku karakteristiku navedenih aksesoara. Mali hint: reč je o načinu obrade.

Izrada i kvalitet materijala uvek su na prvom mestu i ono su što pravi razliku između trajnog i predmeta koji traje jednu do dve sezone.

Kada su u pitanju torbe, krokodilski finiš gotovo da je na vrhu popularnosti i nalazi se na nekoliko stepenika iznad tašni izrađenih od meke ili antilop kože. Sama po sebi, imitacija krokodilske kože odnosno mock-croc oduvek je bila sinonim za skupocenost, a takav utisak jeste željen kod većine svetski poznatih trendseterki.

Modne influenserke obožavaju ovakav model torbi jer su izuzetno fotogenične i upečatljive, te samim tim mamac za street style zvezde. Trend torbi sa krokodilskim dezenom nastaviće da važi i u narednim sezonama, a od njega ne beže ni dizajneri velikih modnih kuća. 

(Najskuplje dizajnerske torbe na svetu)

Naravno, u ponudi high-street brendova pronaći ćete prava mala blaga bucket torbica i mini pravougaonih verzija sa bogatom kroko teksturom. 

Stilizujte ih uz neopterećujuće odevne komade neutralnih boja kako bi se torba predstavila na pravi način.

(Sedam kultnih torbi Chanela koje su večni must-have)

U nastavku pogledajte kako izgledaju najzanimljiviji modeli neobičnih oblika, ali i oni koji pripadaju potpunoj klasici.

Na narednoj stranici pogledajte još modela reprezentativnih kroko torbica.

PageBreak

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/