Dame koje obožavaju modu, znaju da su dizajnerske torbe uvek dobra investicija, pre svega zato što se ovaj modni dodatak smatra večnim.

(Najprestižnije torbe koje nose poznate holivudske dame)

Upravo zato, veoma je važno pri kupovini da imate detaljan plan po kojem ćete birati savršen model, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, ali i estetiku...

Osim forme, materijala i same teksture, veoma je važno da izaberete i pravu boju.

Dakle birajte klasične modele u neutralnim tonovima, poput Celine micro luggage u kombinaciji braon, crne i bele, bordo Chloé Faye torbice ili klasične crne Chanel flap od pliša, sa prepoznatljivim zlatnim logom brenda.

(3 nepoznata dizajnera torbi čije komade vole poznati (a nisu Mansur Gavriel))

Ako ste ipak ljubitelj statement komada i želite model koji će ostaviti utisak gde god da se pojavite, onda će za vas odličan izbor biti Stella McCartney 'Falabella' torba sa nitnama i lancima, Chloé Drew zanimljive teksture u kombinaciji plave antilop kože i braon glatke ili Phillip Lim Pashli model.

U našoj galeriji možete pogledati naš predlog 10 dizajnerskih torbi koje su vredne investicije...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/

Iako se mahom kroje prema trendovima, mnoge dizajnerske torbe poseduju klasičnu siletu i preciznu izradu zbog čega se smatraju bezvremenim komadima. U nastavku vam predstavljamo top 10 modela, koji će zadovoljtii svačiju estetiku.