Mi obožavamo da izdvajamo najaktuelnije torbe po sezonama, ali nam se ipak čini da IT dame iz Holivuda imaju najbolji smisao za biranje ovih trendi aksesoara.

Bilo da je reč o sportskim modelima, koji se prevashodno odnose na vrećaste oblike i pružaju komfor, do onih malih stylish u koje jedva staju svakodnevne sitnice, najpoznatije manekenke i glumice, u zavisnosti od svojih potreba, prave odlične izbore.

Naravno, one su verne brendovima kao što su Celine, Givenchy, Stella McCartney, Dolce & Gabbana i druge.

U nastavku pogledajte koje torbe u ovom trenutku nose poznate holivudske dame....

Američka glumica Emma Roberts je investirala novac u kvalitetan kožni Artizia ranac. S obzirom da ova uspešna dama stalno putuje s jednog na drugi kraj sveta, ova torba joj omogućava lako i brzo pakovanje, jer gotovo sve staje u nju.

Gigi Hadid je ljubiteljka malih statement aksesoara, te u njenoj kolekciji gospodare upravo mini torbe. Stella McCartney Beckett Cross Body je jedna od njih.

Osim glume, Jessica Alba se već godinama bavi preduzetništvom, što je u velikoj meri uticalo i na njen look. Ona sada radije bira kvalitetne torbe, elegantne linije uz pomoć kojih postiže classy izgled. Najbolji primer za to je Dolce & Gabbana Lucia Tote torba. 

Manekenka Kendall Jenner neguje poseban stil odevanja koji se zasniva na miksu sportskih i šik komada. Iako ćete je videti u uskim helankama i iscepanom jensu, ova dama će zajedno sa ovim krpicama uklopiti skupocenu efektnu torbu, kao što je ova Givenchy-jeva lepotica.

Interesuje vas šta nosi najpoznatija svetska blogerka Olivia Palermo? Poznata po posebnom stilu i istančanom modnom ukusu, ova dama je uvek verna klasičnim torbicama, u neutralnim tonovima. Mala drap Celine clutch torica je njen izbor.

Suportno od svoje sestre Gigi, Bella Hadid je IT devojka koja svakodnevno obožava da nosi oversize torbe sa efektnim detaljima, poput krzna, perja i šljokica. Ove sezone ona nam je pokazala svoju oduševljenost crnom kožnom Givenchy torbom, koju je nosila zajedno sa sportskim odevnim komadima.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija