7 načina da nosite bele patike u stilu Kendall Jenner

Foto: Profimedia

Ovaj model je multifunkcionalan, a to dokazuju brojni outfiti lepe manekenke u kojima glavnu ulogu imaju baš patike!

Kao član Kardashian-Jenner porodice, Kendall može da ponese gotovo svaki komad i aksesoar koji poželi. Pa čak kad bi to podrazumevalo da svaki dan nosi potpuno drugačiju modnu kombinaciju, sa totalno novim odevnim komadima. 

(Poslednji crush Njujorčanke: Omiljene patike za proleće Olivije Palermo)

Ali ona to ne radi, zato što, poput svih nas, kada pronađe nešto što joj odgovara i totalno ide uz njen stil i personaliti, ona se hrabro drži toga.

Najbolji primer su njene bele patike, jednostavnog dizajna koje smo više puta primetili na njoj!

(Poznati + patike: 5 načina da nosite patike ove sezone)

Čak i kada je reč o najopuštenijim izdanjima, poput ovog kada je krenula u šetnju gradom, popularna manekenka obožava da šeta trendy i ležerne outfite...

Kendall smo videli upravo u jednom takvom, kada je ponela jeans i običnu majicu, zajedno sa sportskim patikama na pertlanje. 

​Kada želi da postigne malo chica, Kendall se fokusira na IT komade, poput širokih pantalona sa dubokim strukom, topa kao deo underweara i glomazan ogrtač u puder boji, koje po difoltu hrabro uklapa sa svojim omiljenim patikama.

Popularna manekenka očigledno zna da bi uska, nude haljina koja prati liniju tela i ističe liniju bila sasvim običan komad, da nije uz nju iskombinovala patike koje su uspele da razbiju monotoniju u ovom izdanju.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...