Nije tajna da Olivia Palermo može da ponese svaki look, bilo da je reč o outfitu koji je od glave do pete u cvetnom desenu, ili platformama koje će odvažno obuti za važan, zvaničan događaj.

(Simple + chic: Omiljene cipele za proleće Olivije Palermo)

Iako smo navikli da je često viđamo u najatraktivnijim modelima sandala i cipelama sa visokom štiklom, ove sezone Olivia je rešila da osveži svoj look, i da mu da malu dozu nonšalantnosti.

S obzirom da su u svim svetskim prestonicama mode u velikoj meri zavladale udobne i chic patike, poznata trendseterka se priklonila novom trendu. 

Tokom celog proleća, Olivia je viđena da nosi bele Moncler Gamme Rouge patike, sa ukrasnim aplikacijama u vidu sitnih cvetova. 

(3 savršene prolećne kombinacije u beloj boji s potpisom Olivije Palermo)

Najlepše kombinacije nam je pokazala na ulicama Pariza, Njujorka, Los Anđelesa, a mi smo oduševljeni outfitima koji su veoma trendy i cool.

Za posetu Grada svetlosti, Olivia je odabrala da ponese kožne pantalone, dugački mantil sa cvetnim printom i neizostavne bele patike. 

Foto: Profimedia

U drugoj varijanti, poznata Njujorčanka je ponovo uparila crne kožne pantalone, sa oversize džemperom i klasičnim mantilom u drap boji. Naravno, neobične patike su i dalje ključni detalj, koji je podigao njen outfit na viši nivo. 

Foto: Instagram / oliviapalermosuperfans

Kao što smo već napomenuli, ova dama i te kako zna da spaja "nespojivo", te smo je na kišnim ulicama Pariza videli u elegantnom cvetnom outfitu koji je ponela sa istovetnim patikama. 

Foto: Instagram / unlockmythoughts

A kada želi da postignete totalno cool, urban i ležeran stajling, Olivia bira IT komade, poput iscepanog jeansa, oversize košulje i bomberke, koji se savršeno slažu sa ovim stylish patikama. 

Foto: Instagram / johanneshuebl

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija