15 najboljih destinacija za doček Nove godine!

Porto, Portugal

Nova godina se u Portou slavi na nekoliko lokacija u gradu.

31. decembra se održavaju mnoge ulične žurke i interesantna dešavanja koja nude izbor za novogodišnji provod hiljadama turista kojima je Porto izbor za proslavu ove poslednje svečane noći u godini.
Najveća žurka održava se ispred Avenide dos Aliados, gradske većnice grada Portoa. Tu se okuplja najveći broj ljudi ne bi li uz muziku i vatromet dočekali Novu godinu.

Međutim, ako želite nešto drugačije, novogodišnju noć možete provesti na nekom od raznih brodova kojih ima puno na reci Douro. Brojni noćni klubovi vas takođe mogu držati u prazničnom raspoloženju do zore.

Brisel, Belgija

Učestvujte u uzbudljivim turističkim i društvenim aktivnostima poput Atomiuma i Manneken Pisa. Istražite divne gradske uličice Fashion District shoppinga, pune prodavnica odeće i autentičnih trendi kafića, od kojih svaki nudi poseban izbor poznatih belgijskih piva. Više od 60 DJeva nastupa na 15 novogodišnjih party bina širom grada. Postoji žurka za svačiji ukus, od rok'n'rola, hip hopa do house i techno žurki, a tu su i gay-friendy partyji po kojima je Brisel poznat.

Dubrovnik, Hrvatska

U Dubrovnik možete doći sa svih strana sveta. Iz njega možete i otići u svaki deo sveta, ali se takođe možete odatle ponovo vratiti u Dubrovnik. Ovo nije jednokratni grad, on je poklon za sva vremena.
Zabavu u novogodišnjoj noći pruža izbor najpoznatijih hrvatskih izvođača. Dubrovčani i njihovi gosti dočekaće Novu godinu bogatim muzičkim i zabavnim programom.

Beč, Austrija

Na kraju godine, ceo Beč se odaje žurkama i plesanju. Novogodišnja Staza u starom gradu je vrhunac dešavanja. Predivan ambijent za uživanje mogu biti i gala večere, balovi ili koncerti, opera, moderni klubovi ili otmeni barovi.

Rim, Italija

Rim je verovatno jedno od najromantičnijih mesta na kojima možete dočekati novu godinu - Večni grad ljubavi.

Na sledećoj strani pogledajte preostale destinacije:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 3 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin