Druženje sa poznatima na Story&Naxi savršenom vikendu!

Foto: promo

06. 06. 2014.

Magazin Story i Naxi radio treću godinu zaredom organizuju Savršen vikend u kafeu Koketa na Adi Ciganliji, svakog vikenda od 10. maja u periodu od 11 do 17 sati.

Zajedno s prijateljima projekta Grand kafom, Esensa i Mg Mivela vodom, Story i Naxi organizovaće mnoštvo zabavnih aktivnosti, u kojima će posetoci moći da uživaju besplatno.

Dok pijete jutarnju Grand kafu i uživate u prolećnom suncu, spremajte srca za letnje zaljubljivanje, a telo za zavođenje na plaži. Uz pomoć stručnog astrologa saznajte šta vam zvezde predviđaju ovog leta i otkrijte ljubavne tajne koje vam sprema Zodijak. Puni pozitivne energije, vežbajte jogu i prepustite se čarima masaže; a onda se razmrdajte uz egzotične i zavodljive plesove. A za sve one koji pošalju sms na broj telefona 1003, ljubazne devojke iz Grand Aroma kutka skuvaće dve ukusne Grand Aroma kafe.

A da bi vaš savršen dan bio kompletan, tu su i frizer i manikir, koji će vas pripremiti za ludi noćni provod, pa ćete baš vi biti ona za kojom se svi okreću. Pošto su vikendi pravo vreme da i deca uživaju napolju, pobrinuli smo se i za njih: u dečjem kutku zabavljaće se u kreativnim radionicama, školicama plesa i sporta.

Samo na Savršenom vikendu posetioci će imati priliku da uživaju u društvu omiljenih poznatih ličnosti, koje će otkriti svoj recept za Savršen vikend. Svi oni koji neće biti u prilici da dođu na Adu, dešavanja će moći da prate uživo putem emisije Savršen vikend na Naxi radiju, koju će voditi Dejan Avramović.

Pored ovog, posetioce očekuju brojna iznenađenja, pokloni i još mnogo toga.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin