Velika Story šoping groznica u Stadion šoping centru!

Foto: promo

28. 11. 2013.

Praznici prvo počinju u Stadion šoping centru!

Pozivamo vas da 6. decembra posetite Stadion šoping centar na Voždovcu i uživate u neverovatnim popustima i zabavi za celu porodicu, u okviru Story šoping groznice.

Pripremite se na vreme za Božićne i novogodišnje praznike uz popuste do čak 70%. Uživajte u besplatnom koncertu pop zvezde Goce Tržan i nastupu najtalentovanijih takmičara X Factor-a.

Najmlađe posetioce zabavljaće Deda Mraz i klovn, dok će oni koji budu želeli da se osećaju kao prave zvezde imati priliku da se slikaju na crvenom tepihu ispred objektiva profesionalnog fotografa. Spremili smo više od 1.000 poklona za sve one čija kupovina tog dana bude iznosila više od 2.000 dinara.

Za vreme Story shopping groznice radnje će raditi od 10 časova do ponoći!

Pravi ljubitelji šopinga imaće priliku da uživaju u šopingu sa poznatim ličnostima, gde ih ujedno očekuju vredni pokloni. Dovoljno je da napišete novogodišnju čestitku za Stadion SC, pošaljete je na mejl shoppingsapoznatima@adriamedia.rs ili je postavite na Stadion FB stranicu. Žiri će odabrati četiri najkreativnije čiji će autori uživati u divnom druženju sa poznatim ličnostima. Rok za slanje čestitki je 4.decembar.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...