Peti po redu "Go2" maskenbal u Domu omladine imaće horor tematiku i biće organizovan na dva stejdža. Na "Sava Savanović" bini publiku će zabavljati Oysha, Saša Radosavljević, GFL i Ognjen (Igranka), a na stejdžu "Pokojni Toza" nastupaju Nemax Jackmill, Danijel Čehranov, Tom Kolins, BItz&Edge MC. Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara.

Veliki maskenbal u Savamali obuhvata tri kluba. U klubu Brankow "Halloween" žurka donosi nastupe DJ-eva Slipi, Dooshan, Groovyman i Oysha, u Mladosti nastupaju Zwein&Griends, a u Ludosti Peppe&Chile

"Očekujte veče puno princeza, vampira, zombija, gusara, brojnih likova iz bajki, filmova i stripova i drugih kostima", najavili su organizatori.

Žurke povodom Noći veštica prirediće i klubovi KGB, KC Nea Pangea, kafe Joao... U OUR Baru takođe je maskenbal, sa krvavim koktelima i zakuskom u vidu "poslednje večere". Muziku pušta Marko Gangbanger.

3. novembra u klubu The Tube biti održan tradicionalni maskenbal. S obzirom na to da je nemoguće ući bez maske, one se mogu kupiti i na ulazu po ceni od 200 dinara, dok je za kostimirane posetioce ulaz besplatan. Muziku puštaju Oysha i Danijel Čehranov.

U nedelju, 4. novembra se u kuglani u Koloseju održava maskenbal povodom zatvaranja Festivala filmske fantastike. Kompletno preuređeni ambijent u skladu sa tematikom, MTV DJ-evi i besplatno oslikavanje lica. Događaj počinje u 20 časova.