The Frajle u Beogradu

Foto: Bang Media

06. 05. 2012.

Poznati muzički kvartet "The Frajle" održaće svoj prvi solistički koncert 25. maja u 20:30 časova u Domu Sindikata u Beogradu...

Koncert pod nazivom "Naš prvi album sa putovanja" sadržaće izvođenje autorskih numera pored kojih će biti izvedene i obrade poznatih hitova. Koncert Frajli biće obogaćen podrškom benda, gudačkog kvarteta, tamburaša i autentičnom scenografijom koja će upotpuniti potpuni doživljaj putovanja na kojima su nastajale njihove pesme.

Autorske pesme "Ich liebe Dich" i "Štiklice" su za kratko vreme osvojile srca slušalaca širom zemlje i regiona, te svakim pogledom na YouTubu raste i broj fanova na facebooku, gde ih je sada preko 30.000.

Frajle već tri godine svojim live nastupima plene publiku svih uzrasta, od 7 do 77 godina, a i koncerti na neobičnim mestima im nisu strani u avionu na 10.000 metara na Air Stage-u Exita, koncert u hidroelektrani, izlogu itd. 

Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata i prodajnim mestima Card Service-a, a više informacija pozovite telefon 011/3234849.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...