Ne može svaka maskara da nam priušti značajno duge trepavice, a i te koje mogu ne traju doveka a vrlo su skupe. A svilene trepavice koje traju oko mesec dana izgledaju vrlo neugledno kada počnu da otpadaju neravnomerno. A najkritičnije su obične veštačke trapavice koje se stavljaju uz pomoć lepka.

Obične veštačke trepavice na prvi pogled ne izgledaju skupo, ali zapravo mogu da vas koštaju zdravlja oka. Naime, veliki broj lepkova uz pomoć kojih se stavljaju sadrži u sebi toksične materije (naročito oni jako jeftini koji se zapravo najviše i kupuju). Oni za sebe vežu brojne bakterije koje mogu da izazovu infekciju oka koja u nekim slučajevima može dovesti i do oštećenja vida.

Veštačke trepavice bi bile „druga priča“ da za njihovo lepljenje nije neophodno stavljati lepak na kapke. I nije neophodno! A kako ustvari možete da ih stavite?

Sada postoje specijalne veštačke trepavice koje se stavljaju uz pomoć magneta! Kako to kad na očima nemate metal?

Stvar je vrlo jednostavna: na 1 prirodne trepavice idu 2 dela veštačkih – gornji i donji deo. Na gornji deo gornjih prirodnih trepavica se stavi jedan deo veštačkih koji na sebi ima male magnetiće. Potom se na donji deo gornjih kapaka stavi drugi deo veštačkih trepavica koji na sebi ima sićušne delove metala zahvaljujući kojima se sastavlja sa gornjim delom. Vrlo je lako, što možete videti i u nastavku:

Skidaju se jako lako (samo se razdvoje magnetići laganim pokretima dva prsta) i ne oštećuju prirodne trepavice, ne opadaju i proces skidanja nije bolan i nebezbedan za vaše oči i kapke.

One su znatno jeftinije rešenje i od običnih veštačkih trepavica koje stavljate sami i od nadograđenih trepavica, jer ih platite jednom, a možete da ih koristite neograničeno. Pritom, promotivna cena OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 im je sada 970 din!