Ogledalo sa LED svetlom koje uveličava 8 puta

Foto: Profimedia

01. 03. 2018.

Ogledalo koje nam je preko potrebno!

Ono što će vam olakšati da uvek budete sređene, dobro počupanih obrva, nausnica, dobro našminkane, jeste specijalno ogledalo koje odjednom može sve ovo: da uveličava, da svetli, da se ponese, da se zakači vakumom za drugu površinu, da se rotira! Da, I to postoji – pogledajte OVDE detalje!

Swivel brite ogledalo ima mogućnost uveličavanja do čak 8X i sopstveno LED svetlo. Vrlo je jednostavno i praktično za upotrebu, jer se lako prenosi, podešava i rotira. Izuzetno je praktično, jer podjednako može da stane u torbu, a dovoljno je veliko da se može pomoću magneta pričvrstiti za bilo koju glatku ili ravnu površinu bilo gde u Vašoj kući, kupatilu, kancelariji… 

A danas je moguće dobiti ga OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 890 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Foto: Promo

Ne dozvolite da Vas bilo kakve nepravilnosti na licu neprijatno iznenade i poručite svoje Swivel brite ogledalo već danas OVDE. Uz ovo ogledalo koje zahvaljujući LED svetlu omugućava jasnu i prezicnu vidljivost, moći ćete brzo i bez muke da se našminkate i na vreme budete spremne za izlazak.

Poručite Swivwl Brite ogledalo jos danas pozivom na broj telefona 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili OVDE online 24/7!


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...