Sjajna ponuda: Postanite godišnji pretplatnik na izdanja Adria Media Group, uštedite novac i uživajte na festivalima ovog leta!

foto: Promo

21. 06. 2017.

Ukoliko ste veliki fan EXIT festivala i Sea Dance festivala, ali i naš redovan čitalac, ovu ponudu ne smete da propustite!

U pauzi između omiljenih pesama na dva najbolja muzička festivala u regionu EXIT (6.7 -9.7) i Sea Dance (13. 7- 15. 7) idealno je čitati svoje omiljene magazine.

Ako se pretplatite na izdanja Adria Media Group-a štedite novac, a i karte za svoje najdraže festivale dobijete po nižoj ceni!

Detaljne programe možete pronaći na exitfest.org/sr i seadancefestival.me/sr.

Pošto je broj kompleta i jednodnevnih karata ograničen, neophodno je da se prijavite putem mejla magazini-muzika@adriamedia.rs. Tom prilikom dobijate sve neophodne podatke za uplatu, a ulaznice će vam biti dostavljene na kućnu adresu.

Pogledajte u nastavku šta koja ponuda podrazumeva:

1 dnevna karta za Exit (po vašem izboru) + ELLE godišnja pretplata = 3.999 din umesto 8.470 din.

Trodnevna pass za Sea Dance + 2 godišnje pretplate (ELLE + National Geographic) = 6.490 din umesto 15.080 din.

4 dana EXIT-a ( četvorodnevni pass) + 4 godišnje pretplate (ELLE + Sensa + National Geographic + Cosmopolitan) = 11.990 din umesto 26.990 din.

Ponuda važi do isteka zaliha! Sve informacije na +381116357268 i putem mejla magazini-muzika@adriamedia.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...